Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Ortak yayın Ne Zaman hangi kanalda olacak? Habertürk mü TRT mi?

Ak Parti İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu ortak yayına çıkacak. 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu ortak yayını ne zaman hangi kanalda olacak?

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Ortak yayın Ne Zaman hangi kanalda olacak? Habertürk mü TRT mi?
Yayın Tarihi: 6.06.2019 22:37:00

23 Haziran seçimleri öncesi meydanlar ısınıyor... CHP adayı Ekrem İmamoğlu da AK Parti ve MHP ortak adayı Binali Yıldırım da sahaya indi, birçok ilde ve İstanbul'un birçok ilçesinde mitinglere başlandı. Gözler Ekrem İmamoğlu'nun çağrısıyla Binali Yıldırım'ın da kabul ettiği ortak yayına çevrildi. Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayını ne zaman olacak? Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayını hangi kanalda yayınlanacak?

Binali Yıldırım, yaptığı açıklamalarda Ekrem İmamoğlu'na ortak yayın teklifini ilettiğini, sadece İstanbul konularının konuşulacağı bir ortak yayının yapılmasını kabul ettiğini açıklamıştı. Binali Yıldırım 6 Haziran Perşembe akşamı TRT Haber yayınında Ekrem İmamoğlu ile ortak yayının gerçekleşeceğini, artık kesinleştiğini duyurdu. 

EKREM İMAMOĞLU BİNALİ YILDIRIM ORTAK YAYINI NE ZAMAN HANGİ KANALDA OLACAK?


Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım, seçim öncesi ortak yayında yan yana gelecekler. İstanbul üzerine projeler ve 31 Mart yerel seçim sürecinin konuşulup tartışılacağı ortak yayın vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. 

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayınıyla ilgili daha önce Habertürk'te moderatör Didem Arslan teklifte bulunmuş ve "tarafsız" olarak Habertürk ekranlarında bu programın kendi moderatörlüğünde gerçekleştirilmesini istemişti. Ancak söz konusu ortak yayının TRT ekranlarında da yapılabileceği iddiaları gündeme geldi. 

Şuan için Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak yayınının zamanı ve hangi kanalda olacağı kesinlik kazanmadı ancak önümüzdeki hafta içinde Habertürk veya TRT ekranlarında bu ortak yayının gerçekleşmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR