Beyaz Show'dan ilk tanıtım geldi! Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak

Beyazıt Öztürk’ün 22 sene yaptığı ve geçtiğimiz yıl ara verdiği Beyaz Show, yeniden izleyici ile buluşuyor. Beyaz Show'dan ilk tanıtım geldi. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Beyaz Show'dan ilk tanıtım geldi! Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 5.02.2019 11:16:00

Bu yıl Tv8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, final akşamı Beyaz Show müjdesi vermişti. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Beyazıt Öztürk’ün 22 sene yaptığı ve geçtiğimiz yıl ara verdiği Beyaz Show, yeniden başlayacak. Hatta Beyazıt Öztürk, Instagram hesabından Beyaz Show'un ilk tanıtımını yayınlandı. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak?



Beyaz Show'un ilk bölüm konukları Hakan Altun, Oğuzhan Koç, İrem Sak, Simge Sagın ve Doğu Demirkol olacak. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak?


Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un ilk bölüm çekimlerinin 20 Nisan tarihinde Almanya'da gerçekleştireceğini ilan etti. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak?

Henüz Beyaz Show'un yayın günü, saati hatta kanalı için bile bir bilgi vermeyen Beyazıt Öztürk, yayınladığı Beyaz Show ilk tanıtımıyla sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. 

Beyaz Show çok yakında yeniden ekranlarda olacak...

İşte Beyaz Show'un ilk tanıtımı:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mükemmel ekiple harika bir turne:)) beklerizzz

Beyazıt Öztürk (@beyazitozturk26)'in paylaştığı bir gönderi ()






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR