betizmmm kimdir? Betül Demirkaya kim nereli kaç yaşında?

Ekşisözlük'te gündem olan Betizmmm nicki Betül Demirkaya kimdir? Yurt dışında çektiği videolarla bir anda gündeme gelen ve tepki çeken Betül Demirkaya merak ediliyor. Betül Demirkaya nereli, kimdir? Kaç yaşında? Betül Demirkaya Lviv'de çektiği videolarla gündeme geldi! Sizler için hazırladık...

betizmmm kimdir? Betül Demirkaya kim nereli kaç yaşında?
Yayın Tarihi: 8.09.2019 13:44:00

Sosyal medyada İnstagram üzerinden yayınlandığı videolarla bir anda gündem olan betizmmm nickli Betül Demirkaya, kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İnstagram hesabından yaptığı video paylaşımları nedeniyle, sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisini çeken Betül Demirkaya (betizmmm) kimdir? Betül Demirkaya kaç yaşında ve nereli? 

Betizmmm kullanıcı adıyla sosyal medyada Instagram hesabından videolar yayınlayan Betül Demirkaya, yoğun eleştiri alıyor. 1 milyonu aşkın instagram takipçisi bulunan Betül Demirkaya, Yurtdışında Ukrayna şehri Lviv'de çektiği videolar tepkiye yol açtı! Demirkaya, Lviv sokaklarında gördüğü herkese Türkçe komik 'tepkiler' vererek rahatsız etti. Betül Demirkaya'nın bu tavrını 'itici' bulan kullanıcılar Betizmmm nickli Demirkaya'ya sert eleştiriler de bulundu. Betül Demirkaya'nın sokakta insanları rahatsız ettiği ifade edildi.


Betül Demirkaya (Betizmmm) Kimdir? NEreli ve kaç Yaşında

Sosyal medyada fenomen isim Betül Demirkaya veya nickiyle Betizmmm 22 yaşında. İstanbul Bahçeşehir'de yaşayan Betül Demirkaya'nın instagramda 1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Betizmmm isimli fenomen hesabın Avrupa'dan paylaştığı kısa hikaye (story) paylaşımlarında insanları rahatsız ettiği yorumları yapıldı.

Betizmm Betül Demirkaya, yayınladığı videolar sonrası eleştirilerin odağı oldu! Sokakta insanlara Türkçe tepkiler veren Betül Demirkaya'nın bu davranışının komik olmadığı ve insanları rahatsız edici boyuta vardığı ifade edildi. Betül Demirkaya'nın tepkilerin ardından bu paylaşımlara devam etmemesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR