Berna Laçin Twitter hesabından yeni kabine paylaşımı yaptı! Berna Laçin Yeni Kabine iddiası

Ünlü oyuncu Berna Laçin, twitter hesabından yeni kabine ile ilgili paylaşım yaptı. Kabine revizyonunun gündemde olduğu şu günlerde Berna Laçin "yeni kabine" başlığıyla bir liste yayımladı. Listede birçok Bakanlığın değiştiği görülüyor. Peki Berna Laçin bu listeye nasıl ulaştı neden paylaştı?

Berna Laçin Twitter hesabından yeni kabine paylaşımı yaptı! Berna Laçin Yeni Kabine iddiası
Yayın Tarihi: 27.06.2019 15:31:00

Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medyada Twitter hesabı üzerinden "yeni kabine" başlığı altında yeni Bakanlar ile ilgili bir liste yayımladı. Listenin içeriği, doğruluğu ve güvenilirliği konusunda bir bilgi bulunmuyor. Berna Laçin'in bu bilgiye ve belgeye nasıl ulaştığı da bilinmiyor.

Berna Laçin "yeni kabine" başlığı altında paylaştığı yeni kabine listesini daha sonra "Bu arada açıklanmış bir bilgi değil bekleyip görelim" mesajıyla reteweet etti. Berna Laçin'in paylaştığı bu kabine listesinin bir tahminden öte gitmediği anlaşıldı. Ancak sosyal medyada kullanıcılar Berna Laçin'in "Kabine" paylaşımına dikkat çekti.

BERNA LAÇİN'İN PAYLAŞTIĞI YENİ KABİNE LİSTESİNDE NELER VAR?




Oyun Berna Laçin, muhalif kişiliğiyle tanınıyor. Laçin, Twitter üzerinden attığı tweetlerle sürekli gündeme geliyor. Berna Laçin bugün de, gündemdeki kabine değişikliklerine ilişkin, iddiadan öteye varmayan bir paylaşımda bulundu.

Berna Laçin'in paylaşımında Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirileceği ve birçok bakanın değiştiği görülüyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Berat Albayrak'ın alınarak yerine Ersin Özince'nin getirileceği de bu listede iddia edilen diğer bir konu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR