Berkay ve Ece Erken yakınlaştığı görüntüler video Ece ve Berkay yakalandı

Berkay ve Ece Erken yakınlaştığı görüntüler sosyal medyayı salladı. Berkay ve Ece Erken aşk mı yaşıyor? Berkay Ece erken aşkı gerçek mi sizler için araştırdık. Günün magazin bombası patladı. İşte Ece Erken ve Berkay aşkı.

Berkay ve Ece Erken yakınlaştığı görüntüler video Ece ve Berkay yakalandı
Yayın Tarihi: 20.02.2019 15:55:00

Berkay ve Ece erken dudak dudağa iddiası görüntüleri çıktı. Ünlü sunucu Ece Erken ve Berkay aşk yaşıyor iddiası sosyal medyayı salladı. Peki Ece Erken ve Berkay görüntüleri videosu doğru mu? Ece Erken ve Berkay arasında neler oluyor. İşte sizler için Ece Erken ve Berkay'ın o görüntülerini derledik.

Bütün magazin sitelerin son dakika girdiği Berkay ve Ece Erken görüntüleri yayınlandı. Dün Murat Karabova doğum günü partisinde Ece erken ve Berkay görüntüleri doğum gününün önüne geçti. İlk olarak sosyal medya iddiası gerçek oldu. İşte Ece Erken ve Berkay'ın yakınlaşması. 

Aila adlı mekanda Berkay ve hamile eşi Özlem Ada Şahin katılmadı. Özlem Ada Şahin olmadığı yerde Berkay yine yaptı yapacağını. Daha önce Arda Turan ve Caner Erkin'le mevzuları olan günde Ece Erken'in adı böyle bir olayda geçmesi sosyal medyayı salladı. Ece Erken Söylemezsem Olmaz programında sürekli olarak insanları eleştiriyordu ve başına geldi.


Parti sürerken Ece Erken ve Berkay yakınlaştı. herkes ne oluyor diye düşünürken bir iddiaya göre Ece Erken ve Berkay öpüştü. İlerleyen saatlerinde samimiyeti artıran ikili etraftakileri aldırmadan öpüşmeye başladı. 

İşte o görüntüler









HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR