Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede mi rol alacak? Bomba iddia doğru mu

Yıllar önce yer aldıkları Aşk-ı Memnu dizisindeki uyumları ve efsane oyunculuklarıyla hala çok konuşulan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ için bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir internet dizisinde birlikte rol alacak. İşte detaylar...

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede mi rol alacak? Bomba iddia doğru mu
Yayın Tarihi: 28.08.2019 11:36:00

2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnua dlı dizide Behlül ve Bihter'e hayat veren başarılı oyuncular Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ efsane haline gelmişlerdi. Aralarındaki uyum ve oyunculuk performanslarıyla çok konuşulan ikili için bomba bir iddia ortaya atıldı.




Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir dizide mi oynayacak?

İddialara göre Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir internet dizisi için bir araya gelecek. Netflix'te yayınlanacak dizi 2021 yılında ekranlarda olacak. Tabi bu şu an için bir iddia.

2009 yılında Altın Kelebek’te En İyi Televizyon Çifti Ödülü’ne de layık görülen ikili proje iddiaları konusunda bir şey söylemedi. Ancak bu söylenti doğru çıkarsa, Netflix Türkiye'deki en çok ses getirecek projesine imza atmış olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR