Beren Saat son paylaşımıyla şaşırttı: Beni Daha İnsan Yapan Kadınlar

Kariyerinin 15. yılına atıfta bulunarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beren Saat Beni Daha İnsan Yapan Kadınlar notuyla şimdiye kadar canlandırdığı karakterlerin fotoğraflarını paylaştı. İşte güzel oyuncunun o paylaşımı...

Beren Saat son paylaşımıyla şaşırttı: Beni Daha İnsan Yapan Kadınlar
Yayın Tarihi: 14.08.2019 17:32:00

Son zamanlarda evliliğiyle ilgili üzücü haberlerle gündeme gelen Beren Saat, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesin dikkatini çekti. Kariyerinde 15. yılı doldurduğunu takipçilerine duyuran güzel yıldız "Beni Daha İnsan Yapan Kadınlar" notuyla şimdiye kadar canlandırdığı karakterlerin fotoğraflarını paylaştı.

Saat'in şu ana kadar oynadığı tüm rolleri tek bir gönderide toplaması ise takipçilerinin çok hoşuna gitti. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yağdı.

İşte Beren Saat'in "Beni Daha İnsan Yapan Kadınlar" paylaşımı:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👁 #15years 🙏🏻#thewomenwhomadememorehuman 💫#benidahadainsanyapankadinlar

BErEn Saat (@berenn_saat)'in paylaştığı bir gönderi ()


Türkiye'nin Yıldızları programıyla kariyerine adım atan Beren Saat, ilk olarak 2004 yılında Aşkımızda Ölüm Var ve sonra Aşka Sürgün dizileriyle izleyicilerinin karşısına çıktı.


Sonrasında Hatırla Sevgili adlı dizide boy gösteren Beren Saat iyice parladı. İlk sinema deneyimini 2008 yılında Güz Sancısı filmiyle yaşayan güzel oyuncu ardından Aşk-ı Memnu ile olay yarattı.

Akabinde Fatmagül'ün Suçu Ne?, İhanet gibi dizlerde boy gösteren Saat, bu sırada Gergedan Mevsimi, Benim Dünyam, Gecenin Kanatları adlı sinema filmlerinde de rol aldı.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kösem Sultan karakterine hayat veren Beren Saat Netflix'in yeni projesi Atiye ile önümüzdeki yıl fırtınalar estirecek gibi görünüyor.





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR