Beren Saat gönlünü Fransız Dj Maga'ya mı kaptırdı? İddialar doğru mu

Son 6 aydır evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Beren Saat ve Kenan Doğulu, sesizliklerini korumaya devam ediyorlardı. Ancak Beren Saat'in Fransız Dj Maga'nın tüm performanslarına gitmesi kafaları karıştırdı. Peki Beren Saat gönlünü Fransız Dj Maga'ya mı kaptırdı?

Beren Saat gönlünü Fransız Dj Maga'ya mı kaptırdı? İddialar doğru mu
Yayın Tarihi: 30.08.2019 10:57:00

5 yıldır evli olan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun 6 aydır yaşadığı kriz gündemden düşmüyor. Evlerini de ayıran ve ayrı ayrı tatillere giden ünlü çiftin arasında aldatma iddiaları ortaya çıkmıştı. İlk olarak Beren Saat'in, Doğulu'nun doğum gününde "Masumiyetini kaybettin" demesi akıllara ünlü şarkıcı Saat'i aldattı mı dedikodularını akıllara getirmişti. Hatta Kenan Doğulu'nun Aslı İşler ile birlikte olduğu söylenmişti.

Ancak ortaya çıkan yeni bomba iddiaya göre gece hayatından uzak duran Beren Saat'in Fransız Dj Maga'nın performansına gitmesi hatta ikilinin orada fotoğrafının çekilmesi, "Masumiyetini kaybeden Beren Saat mi?" sorusunu akıllara getirdi.




Beren Saat'in Fransız Dj Maga ile takipleşmesi ve Türkiye'deki tüm performanslarını en önden izlemesi iddiaları kuvvetlendirdi. Haliyle herkes Dj Maga kimdir? çok merak etti.

DJ MAGA KİMDİR?

Fransa'da doğdu, kültürler arası bir hayat sürerek büyüdü. 2 yıldır üretim yapan Maga, Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı.

Güney Fransa'da yılın yarısını geçiren Maga, yılın kalan yarısını da Dubai ve Mikonos'ta geçiriyor. Dj Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR