Benimle Söyle Yiğit Okan Demirel kimdir? Yiğit Okan Demirel instagram hesabı, yaşı

Kanal D yeni yarışması Benimle Söyle'de Namus Belası şarkısını söyleyen Yiğit Okan Demirel Kimdir? İzleyicilerin dikkatini çeken Yiğit Okan Demirel kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı.

Benimle Söyle Yiğit Okan Demirel kimdir? Yiğit Okan Demirel instagram hesabı, yaşı
Yayın Tarihi: 8.06.2019 22:49:00

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Benimle Söyle adlı ses yarışmasının 4. bölümünde ekranlara çıkan ve Cem Karaca'dan Namus Belası şarkısını söyleyen Yiğit Okan Demirel izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Yiğit Okan Demirel kimdir? Birçok jürinin de dikkatini çekerek başarılı olan Yiğit Okan Demirel kimdir?

Yiğit Okan Demirel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle yarışmasında Namus Belası şarkısını müthiş okuyarak dikkatleri çekti. İzleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları Yiğit Okan Demirel'in sesi ve fiziğine hayran oldu. Yakışıklılığıyla da dikkatleri çeken Yiğit Okan Demirel kaç yaşında instagram hesabı merak ediliyor.

YİĞİT OKAN DEMİREL KİMDİR?

Benimle Söyle 4. bölümünde izleyici karşısına çıkan Yiğit Okan Demirel 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 78 jürinin kendisine çevirmeyi başaran Yiğit Okan Demirel, yarışmada yari finale yükselme başarısı gösterdi. Uğur Öz ile yarıştı ve onu da yenerek ikinci kez yarı finale çıktı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR