Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor? Dizi seti nerede

Star TV'nin çok sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım bu akşam 9. bölümüyle ekranlara geliyor. Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanan dizinin seti nerede çok merak ediliyor. Diziyi izleyen herkes Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor sorusuna yanıt arıyor. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık...

Benim Tatlı Yalanım nerede çekiliyor? Dizi seti nerede
Yayın Tarihi: 8.08.2019 21:42:00

Star TV'nin yaz başından beri perşembe akşamları yayınlanan dizisi Benim Tatlı Yalanım 8 Ağustos perşembe akşamı 9. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer'in paylaştığı dizinin set adresi çok merak ediliyor.

Reytingleriyle de başarısını kanıtlayan dizide karısı tarafından terk edildikten sonra 6 yaşındaki kızı Kayra ile kalan Nejat'ın verdiği mücadele ve akabinde tesadüfen tanıştığı Suna ile hayatının değişimi konu ediliyor.

BENİM TATLI YALANIM NEREDE ÇEKİLİYOR?


Herkesin kaçırmadan severek izlediği Benim Tatlı Yalanım'da Nejat2ın evi nerede çok merak ediliyor. Konuyla ilgili ne yapım şirketi ne de Star tv ser verip sır vermese de sizler için birkaç ipucu verebiliriz.

Benim Tatlı Yalanım dizisi İstanbul'da çekiliyor. Hatta Suna ve ailesinin yaşadığı semt tahminlerimize göre Samatya civarında. Nejat'ın evi ise Ufak Tefek Cinayetler'deki Sarmaşık konaklarını andırıyor gibi.

Özetle net bir set adresi olmasa da Benim Tatlı Yalanım, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR