Benim tatlı yalanım küçük kız oyuncu Kayra kim adı ne?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım 4. bölümüyle ekranlara gelecek. Benim Tatlı Yalanım dizisinin küçük kız oyuncusu izleyiciler tarafından merak edildi. Benim Tatlı Yalanım Kayra kimdir, kaç yaşında? Daha önce hangi dizide oynadı?

Benim tatlı yalanım küçük kız oyuncu Kayra kim adı ne?
Yayın Tarihi: 13.06.2019 20:38:00

Star TV ekranlarının yepyeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, yayınlanan 3 bölümüyle dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Benim Tatlı Yalanım 4. bölümü de 13 Haziran Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Benim Tatlı Yalanım dizisinin küçük çocuk oyuncusu izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. 

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra rolüyle izlediğimiz çocuk oyuncu kimdir, kaç yaşında? Soruları sorulmaya başlandı. Küçük Kayra, zengin ve saygın bir iş adamı olan Nejat'ın biricik küçük kızıdır. Nejat, küçük kızı Kayra'ya annesi yüzünden üzülmemesi için beyaz yalanlar söylemek zorundadır. 

BENİM TATLI YALANIM KAYRA KİMDİR KAÇ YAŞINDA?


Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra rolüyle yer alan Lavinya Ünlüler 2011 doğumludur. İstanbul'da dünyaya gelen Lavinya Ünlüler, 8 yaşında 1,25 mt. boyunda ve 20 kilogram ağırlığındadır. 

Çok küçük yaşlarda oyunculuğa heves eden Lavinya, ailesinin de desteğiyle oyuncu olarak rol almaya başladı. Dizilerden önce Emel Müftüoğlu'nun Hovarda klibinde izleyici karşısına çıkan Lavinya Ünlüler, ardından beyazperde de Reaksiyon filminde rol almıştır. 

Lavinya Ünlüler, dizi kariyerine ise Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle başlamıştır. Ardından Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mila'yı oynayan Lavinya Ünlüler, şimdi de Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım'da Kayra rolünü oynuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR