Benim Tatlı Yalanım için tehlike devam ediyor! Benim Tatlı Yalanım yeni sezonda devam edecek mi

Star TV'nin yaz başından beri ekranlara gelen perşembe dizisi Benim Tatlı Yalanım oldukça iyi gidiyor. Hem reytingleri iyi giden hem de çok sevilen Benim Tatlı Yalanım yeni sezonda devam edecek mi çok merak ediliyor. Detaylar haberimizin devamında...

Benim Tatlı Yalanım için tehlike devam ediyor! Benim Tatlı Yalanım yeni sezonda devam edecek mi
Yayın Tarihi: 8.08.2019 15:15:00

Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Benim Tatlı Yalanım her perşembe yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Romantik komedi tadında ilerleyen dizinin reytingleri de sosyal medyada aldığı tepkilerde oldukça iyi. E haliyle izleyiciler Star diziyi yeni sezonda devam ettirecek mi merak ediyor.

İşin aslına bakarsanız Benim Tatlı Yalanım dizisinin devam etmemesi için bir sebep yok. Ancak Star TV'nin yeni sezon için hazırlığını yaptığı diziler ve sergileyeceği tutum hala netleşmiş değil. Tabi hem dizi ekibi hem de izleyiciler bu nedenlerden ötürü bir şanssızlık yaşanır mı diye tedirgin olarak bekliyor. 




Zaman zaman dizinin oyuncularına da Benim Tatlı Yalanım devam edecek mi diye soran basın mensupları da ne yazık ki net bir cevap alamıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde dizinin Suna'sı Aslı Bekiroğlu “Reytinglerimiz güzel. Her şey yolunda… Hepimiz projenin yeni sezonda da devam etmesini istiyoruz” diyerek açıklama yaptı.

Yani dizinin başrol oyuncuları bile Benim Tatlı Yalanım'ın devam edip etmeyeceğini bilmiyor. 

İşte tüm bu kafa karışıklığını gidermek de Star TV'ye düşüyor. Tabi kanalın Benim Tatlı Yalanım konusunda ne karar vereceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR