Benim Tatlı Yalanım dizisinin Aylin'i belli oldu! İşte Aylin'i canlandıracak güzel oyuncu

Star TV'nin çok sevilen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım her perşembe ekranlara gelmeye devam ediyor. Nejat ve Suna'nın giderek yakınlaştığı dizide bu hafta Kayra ve Nejat'ı terk edip giden, bir daha kızını aramayan Aylin ortaya çıkıyor. Peki Benim Tatlı Yalanım Aylin kim olacak?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin Aylin'i belli oldu! İşte Aylin'i canlandıracak güzel oyuncu
Yayın Tarihi: 16.09.2019 12:01:00

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aylin'e kim hayat verecek? her yerde aranıyordu. Star TV'nin çok sevilen yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım haziran ayından bu yana perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Son birkaç bölümdür Nejat ve Suna'nın iyice yakınlaştığı dizinin bu hafta ekranlara gelecek 14. bölümünde Aylin ortaya çıkacak. Peki Benim Tatlı Yalanım dizisinin Aylin'i kim oldu?

Başrollerini Furkan Palalı, Lavinya Ünlüer ve Aslı Bekiroğlu'nun dizide Nejat eşi Aylin'in kendini ve kızı Kayra'yı terk etmesiyle kızına hem anne hem baba olmuştur. Kızına gereçkleri söyleyemeyen Nejat, her yıl eşinin ağzından kızına mektup yazarak durumu idare etmeye çalışırken hayatına tesadüfen giren Suna sayesinde aile oluşları anlatılıyor. İşte dizinin ilk bölümünden itibaren adı geçen ancak kim olduğunu bir türlü göremediğimiz Aylin çok merak ediliyordu.  



BENİM TATLI YALANIM AYLİN KİM OLDU?


İşte Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanında Aylin ortaya çıktı. Dizide Aylin'e güzel oyuncu Ege Kökenli hayat verecek. Suna'nın karşısına gerçek kimliğini söylemeden çıkan Aylin ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.



Benim Tatlı Yalanım Aylin (Ege Kökenli) kimdir?

1993 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelen Ege Kökenli, çocukluğundan beri oyuncu olmak istiyordu. Lise için İstanbul’a gelen Kökenli, Fransızca eğitim olarak oyunculuğa başladı. 

Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Ege Kökenli, 2004 yılında En İyi Arkadaşım dizisiyle kamera önü oyunculuğa adım attı. Gizem karakteriyle Anadolu Kaplanı, Itır karakteriyle Yahşi Cazibe dizisinde rol alarak iyice tanınan genç oyuncu son olarak Show TV’nin Kalp Atışı dizisinde yer aldı.

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Medyapım imzalı Yasak Elma dizisiyle ekranlara geri dönmüştü, 2019-2020 sezonunda da Benim Tatlı Yalanım'ın kadrosuna dahil olan Kökenli burada Aylin'e hayat verecek.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR