Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15 Ağustos yeni bölümde neler olacak

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım bu akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Suna ve Hande arasında gerilim iyice tırmanırken Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı çıktı mı çok merak edildi. Peki 15 Ağustos akşamı yayınlanacak Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15 Ağustos yeni bölümde neler olacak
Yayın Tarihi: 8.08.2019 17:31:00

Star'ın tatlı mı tatlı yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım aşk dolu bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Benim Tatlı Yalanım 10. bölümü, 15 Ağustos perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki Benim Tatlı Yalanım 9. bölümde neler yaşandı? Benim Tatlı Yalanım dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm bu soruların cevaplarını detaylarıyla sizler için derledik...

Her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinin 9. bölümü geride kaldı. Suna ve Hande arasında gerilim iyiden iyiye tırmanırken, Suna Nejat'ı deliler gibi kıskanmaya başladı. 

BENİM TATLI YALANIM 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna, Hande'nin Nejat'a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat'ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat'ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz.


SUNA ile HANDE YÜZLEŞİYOR!

Suna, Hande'yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir. Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat'a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleştiği sırada sürpriz bir şekilde aradığı cesareti bulur, Nejat ve Hande'nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gider.

BENİM TATLI YALANIM 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin çok sevilen yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım 10. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız. Benim Tatlı Yalanım dizisi 10. bölümüyle 15 Ağustos akşamı yayınlanmayacak.

Kurban bayramı nedeniyle ekranlara gelmeyecek olan Benim Tatlı Yalanım 10. bölümüyle 22 Ağustos perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR