Benim Adım Melek ne zaman başlayacak TRT1 hangi gün yayınlanacak

TRT1'in büyük umutlar bağladı iddialı yeni sezon dizisi Benim Adım Melek'in tanıtımları ard arda yayınlandı. Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği Benim Adım Melek dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Benim Adım Melek hangi gün saat kaçta başlıyor? Konusu ne? Oyuncu kadrosu? İşte detaylar...

Benim Adım Melek ne zaman başlayacak TRT1 hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 16.09.2019 10:11:00

Üs Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin başlamasına sayılı günler kaldı. Gaziantep'te çekimleri yapılan Benim Adım Melek 1. bölümüyle 25 Eylül Çarşamba günü TRT1 ekranlarında olacak. Peki Benim Adım Melek dizisinin detayları neler? haberimizde sizler için derledik.



BENİM ADIM MELEK OYUNCULARI VE KONUSU

Anneliğin tüm zorluklara rağmen ayakta kalmak olduğunu vurgulayan yeni dizide Melek adından bir kadının 3 çocuğu ile hayata yeniden başlaması ve onlarla birlikte verdiği yaşam mücadelesi anlatılıyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncu Şerif Sezer de yer alıyor. 




Benim Adım Melek dizisinin ilk bölüm fragmanında Melek'in yıllar önce ailesini silerek evlenmesi ve babasının ona olan öfkesinin dinmediğini görüyoruz. Öte yandan dizinin çekimlerinin yapıldığı Gaziantep'ten muhteşem manzaralar ve detayların verildiği tanıtımda Melek yıllar önce kaçtığı baba evine geri dönüyor ancak o kapı Melek'e çoktan kapanmıştır.



BENİM ADIM MELEK İZLENİR Mİ TUTAR MI?

Yayınlanan tanıtımlarıyla çok beğenilen Benim Adım Melek dizisi dram yüklü hikayesiyle dikkat çekecek gibi görünüyor. Afili Aşk, Kuzgun ve Sen Anlat Karadeniz ile aynı gün ekranlara gelecek olan yeni dizi Total gurubuna bir hayli hitap ediyor. Gerek Güneydoğu Anadolu temalı olması gerek dram yüklü bir anne hikayesi olmasıyla dikkat çekeceği düşünülen Benim Adım Melek, özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisinden izleyici transfer edebilir. 

Benim Adım Melek 1. bölümüyle 25 Eylül çarşamba günü saat 20:00'da TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR