Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Oyuncu konusu ve kadrosu

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden TRT1, 2019-2020 sezonunda ekranlara getireceği Benim Adım Melek dizisini duyurdu. Hal böyle olunca Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Benim Adım Melek oyuncuları kimler? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuları araştırdık bulduk.

Benim Adım Melek ne zaman başlayacak? Oyuncu konusu ve kadrosu
Yayın Tarihi: 7.08.2019 13:44:00

Geçtiğimiz sezonda yayınladığı dizilerden pek de yüzü gülmeyen TRT1 yaz dizlerinde de istediğini bulamadı. Belki de  elindeki en büyük silahı olan Diriliş Osman'ı da ATV'ye kaptıran TRT yeni sezon için çalışmaları hızlandırdı.

Yeni dizilerine hız veren TRT1, Üs Yapım ile Benim Adım Melek dizisi için el sıkıştı. Cast çalışmalarının tamamlanmasının ardından çekimleri başlayan ​Benim Adım Melek dizisinin seti Gaziantep'te bulunuyor. 



Benim Adım Melek dizisinin oyuncuları ve karakterleri

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstleneceği Benim Adım Melek dizisinin başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır ve Rabia Soytürk paylaşacak.


Dizide Nehir Erdoğan Melek karakterine hayat verirken, Kutsi Halil olarak karşımıza çıkacak.  Öte yandan Benim Adım Melek dizisinde Alpay karakterini Kaan Çakır canlandırırken, Melek'in kızı rolünü Rabia Soytürk üstlenecek.

Benim Adım Melek, Gaziantep’te yaşayan Halil ve Melek’in dram yüklü hikayesini konu edecek.



Benim Adım Melek ne zaman başlayacak?

26 temmuz günü Gaziantep'te çekimleri başlayan Benim Adım Melek dizisi sezonda ekranlarda olacak. Yani eğer bir terslik olmazsa Benim Adım Melek, eylül ayının ikinci ya da üçüncü haftasında TRT1 ekranlarında yerini alacaktır. 

Diriliş Osman'ın transferinin ardından çarşamba günü ekrana geleceğini tahmin ettiğimiz Benim Adım Melek büyük bir heyecan yaratabilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR