Beni Bırakma'dan hala ses seda yok! Yeni bölüm ne zaman

ATV'nin çok sevilen günlük dizisi Beni Bırakma son olarak 28 Aralık Cuma günü 185. bölümüyle ekranlara gelmişti. Fakat iki haftadır Beni Bırakma dizisinin yeni bölümleri ekranlara gelmiyor. Peki Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümler neden yok? İşte detaylar...

Beni Bırakma'dan hala ses seda yok! Yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 11.01.2019 13:40:00

ATV'nin çok sevilen günlük dizisi Beni Bırakma son olarak 185. bölümüyle ekranlara geldi.

Fakat Beni Bırakma dizisinin iki haftadır yeni bölümleri ekranlara gelmiyor. Peki Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümler neden yok?

2 sezondur ATV ekranlarında saat 14:00'de izleyicileriyle buluşan Beni Bırakma dizisinin iki haftadır yeni bölümleri ekranlara gelmiyor. Peki Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümler neden yok?

Beni Bırakma dizisinin başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova'nın paylaşıyor. Ankara'nın adı sayılır ailelerinden biri olan Sayar ailesini konu eden Beni Bırakma da tatile girdi. Peki Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümler neden yok?


Yeni yıl haftası nedeniyle çekimlerine ara verildiği düşünülen Beni Bırakma dizisinin bu hafta da yeni bölümleri ekranlara gelmedi. 2 Ocak itibariyle tekrar bölümleriyle ekranlara gelen Beni Bırakma dizisinin ekibinden de yapım şirketinden de henüz bir açıklama gelmedi. Peki Beni Bırakma yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümler neden yok?

İki haftadır yeni bölümleri ekranlara gelmeyen Beni Bırakma dizisinin, önümüzdeki hafta kaldığı yerden yani 186. bölümüyle ekranlara geleceği düşünülüyor.

Beni Bırakma 185. bölümde neler oldu?

Meltem'in planları tutar, Tarık ve Sıla aşkı büyük bir darbe daha yer. Ancak Tarık'ın Meltem'e geri dönmesi için tüm bu yaşananlar yeterli olacak mı? Öte yandan Kıymet, Sıla'yı Kerem'e yamamak için durmaksızın çalışır. Bora, masum olduğuna ikna olduğu Esin'i serbest bırakırken Leyla gizlice yaptıklarıyla sinirlerinin iyiden iyiye yıpranmasına sebep olur. Zeynep ise Bergüzar'ı Bora'nın kaçırdığını düşünürken şok bir gerçekle karşılaşır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR