Bengü'den müjdeli haber geldi! Ünlü şarkıcı anne oluyor

Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. 16 haftalık hamile olduğunu duyuran Bengü heyecanını takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...

Bengü'den müjdeli haber geldi! Ünlü şarkıcı anne oluyor
Yayın Tarihi: 21.02.2019 16:30:00

Geçen yıl Selim Selimoğlu'yla sünya evine giren Bengü, zaman zaman hamile olduğu iddiasıyla karşı karşıya kalıyordu. Eğer hamile kalırsam diyen güzel şarkıcı Bengü müjdeyi Instagram hesabından verdi.

Ünlü popçu Bengü güzel haberi Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Takipçilerine duygusal bir notla müjdeyi veren Bengü sevenlerinden dua ve destek istedi.




Bengü anne oluyor

Müjdeli haberi elindeki bebek patikleriyle verdiği pozla paylaşan Bengü paylaşımına "Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet, anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor… 16. haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum... Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada... Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun... Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz" notunu düşerek takipçilerinden destek ve dua beklediğini dile getirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR