Behzat Ç.'de göndermeler bitmiyor! Dinozor repliği gözlerden kaçmadı

Bitmesinin üzerinden tam 6 yıl sonra internet dizisi olarak ekranlara geri dönen Behzat Ç. dün 4. sezon 3. bölümüyle ekranlara geldi. Televizyonda yayınlandığı dönemde de yaptığı göndermelerle olay olan Behzat Ç. huyundan vazgeçmiyor. İşte detaylar...

Behzat Ç.'de göndermeler bitmiyor! Dinozor repliği gözlerden kaçmadı
Yayın Tarihi: 9.08.2019 16:11:00

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Ege Aydan, Eray Eserol, Ayça Eren, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ertuğrul Şakar, Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Güven Kıraç, Belçim Bilgin ve Atılay Uluışık'ın yer aldığı Behzat Ç. yepyeni bölümleriyle BluTv ekranlarında izleyicileriyle buluşamaya devam ediyor.

Her perşembe yeni bölümü yayınlanan dizinin 3. bölümünde eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanın Melih Gökçek’in yaptırtığı dinozor heykellerine gönderme yapıldı.




Memduh Başgan ve Ercüment Çözer arasında geçen diyalogda ‘Ankara’da dinozorlar kalktı, ama bir yerde biliyorum’ sözleri dikkatlerden kaçmadı. 

İlk bölümde de ‘Ankara’da her şey değişti. Melih Gökçek bile gitti’ sözleriyle siyasi göndermeler yapılan dizinin daha önce de bu tarz replikleri yüzünden başının derde girdiği düşünülüyor. 

Çünkü dizi televiyonda Star TV ekranlarında yayınlanırken de bu tarz eleştirilerde bulunduğu için bittiği hayranları tarafından düşünülmüştü. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR