Behzat Ç. Yeni bölüm blutv saat kaçta yayınlanacak

Behzat Ç. yeni bölümleriyle Blutv de olacak. Behzat Ç. yeni sezonu 25 Temmuz Perşembe günü Blutv de başlayacak. Behzat Ç. tutkunları, Behzat Ç. dizisi yeni bölüm BluTv saat kaçta yayınlanacak? Sorusunu araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Behzat Ç. Yeni bölüm blutv saat kaçta yayınlanacak
Yayın Tarihi: 25.07.2019 10:17:00

6 yıl önce sona eren fenomen dizi Behzat Ç. Blutv ile geri dönüyor! 6 yıllık aranın ardından Behzat Ç. dizisi BluTv platformunda yeni sezonu ve yeni bölümleriyle yayınlanacak. Behzat Ç. dizisi tutkunları tarafından merakla beklenen yeni sezon 1. bölümü saat kaçta yayınlanacak? 25 Temmuz Behzat Ç yeni bölüm saati merak ediliyor.

Dizi severler, Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için nefeslerini tuttu! Behzat Ç. yeni sezon yeni bölümünün yayın saati merak edilmeye başlandı. Televizyonda, Star Tv'de yayınlandığı dönemde büyük ilgi çeken ve fenomen hale gelen Behzat Ç. dizisi yeni sezonda Blutv de olacak. Serdar Akar yönetmenliğinde başlayacak Behzat Ç. dizisinde bu sezon yok yok... 

BEHZAT Ç. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?


Behzat Ç. dizisi 25 Temmuz Perşembe günü yeni sezon yeni bölümüyle Blutv platformunda olacak. Dizi severler, Behzat Ç. yeni bölümün saatini araştırıyor. Şuan için Blutv'den saat konusunda bir açıklama gelmese de Behzat Ç. yeni bölümünün saat 19.00-20.00 saatlerinde Blutv platformundan paylaşılması bekleniyor. 

BEHZAT Ç. YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER? HARUN VAR MI?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda Cinayet büro yenileniyor, diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Ancak dizide Behzat Amir (Erdal Beşikçioğlu), Hayalet ve Akbaba (İnanç Konukçu, Berkan Şal) ile Savcı Canan rolündeki Canan Ergüder ve Ercüment Çözer (Nejat İşler) rol almaya devam ediyor! Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren de dizide olacak.

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda Harun komiser rolündeki Fatih Artman'ın rol almayacağı öğrenildi. Behzat Ç. tutkunları "Harun"un da dizide rol almasını istiyor ancak Fatih Artman, Behzat Ç. kadrosunda yer almıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR