Bayern Münih'ten Galatasaray açıklaması

Alman devi Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi kurasında Galatasaray ile eşleşmesine yorum yaptı.

Bayern Münih'ten Galatasaray açıklaması
Yayın Tarihi: 1.09.2023 12:06:00

Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde A grubuna düşen Galatasaray zorlu rakiplerle eşleşti. Gruptaki en güçlü rakip olan Alman Devi Bayern Munih, sarı kırmızılı ekibe bir Hoşgeldin mesajı yayınladı. 

Bayern Munih eşleşme sonrası Galatasaray'ı etiketleyim Merhaba diye yazdı. Munih'in bu paylaşımın altına sarı kırmızılı taraftarlar daha önce Beşiktaş'ı mağlup ederken siyah beyazlıların yazdığı "Nein, nein, nein" karşılığını verdi.

Bayern Munih'ten Galatasaray yorumu

Bayern Münih'te başkan Jan-Christian Dreesen, teknik direktör Thomas Tuchel ve futbolcular, Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu. İşte Alman devinden kura açıklamaları;


JEAN CHRISTIAN DREESEN 
"Hepimiz futbolun bu en büyük maçlarını dört gözle bekliyoruz. Bu turnuvada hep üst düzey takımlar ve ilgi çekici bir grubumuz oldu. Manchester United, Avrupa futbolunun en büyük kulüplerinden biri ve kendileriyle tarihsel rekabetimiz var. Kopenhag ve Galatasaray elemelerden geldi ama biz onların ne kadar güçlü olduklarını biliyoruz. 2020'de Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduktan sonra 3 defa çeyrek finalde elendik. Bu sezon daha da ileriye gitmek en büyük arzumuz ama öncelikle bu gruptan çıkmamız gerekiyor."

THOMAS TUCHEL
"Şampiyonlar Ligi'nde her rakip, büyük bir coşkuyla ve büyük bir özveriyle mücadele eder. Manchester United, Kopenhag ve Galatasaray hem oyuncuları hem de taraftarları ile son derece iyi rakipler. Şampiyonlar Ligi maçlarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz."

THOMAS MULLER
"Şampiyonlar Ligi yeniden başlayacağı için mutluyuz. Prestijli maçlar ve en iyi şehirlerden üç kulüp bizi bekliyor. Manchester United, dünya futbolunda bir güç merkezi. Erik ten Hag da Bayern altyapısından teknik direktörlük yaptı. Kopenhag ve Galatasaray da heyecan verici oyunculara sahip. Bu tür maçlar, pastanın üstündeki krema gibidir!"

KINGSLEY COMAN
"Şampiyonlar Ligi sonunda yeniden başlıyor. Bence gruptan çıkmak için şansımız son derecek yüksek, bu açıdan çok güzel bir grup. Kişisel olarak, üç rakip stadyumun hiçbirinde oynamadım. Bu yüzden seyahatları ve yeni deneyimleri gerçekten dört gözle bekliyorum."

KONRAD LAIMER
"Kura çekimi son derece heyecan vericiydi. Manchester United, Kopenhag ve Galatasaray'a karşı hiç oynamadım. Şimdiden sabırsızlanıyorum ve gruptan çıkacağımıza inanıyorum."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR