Balıkesir yolcu Otobüsü yandı 5 kişi hayatını kaybetti Son Dakika yolcu otobüsünde yangın

Balıkesir'in Gökçeyazı Mahallesinde hareket halindeki şehirler arası yolcu otobüsü alev aldı. Yangın bir anda bütün otobüsü sardı ve yolculuk halindeki yolcular büyük bir felaketle karşı karşıya geldi. Olayda 1'i çocuk 5 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Balıkesir yolcu Otobüsü yandı 5 kişi hayatını kaybetti Son Dakika yolcu otobüsünde yangın
Yayın Tarihi: 2.08.2019 15:38:00

Balıkesir Edremit karayolunda gerçekleşen olayda, Kamil Koç firmasına ait bir şehirler arası yolcu otobüsü bir anda yanmaya başladı. Balıkesir'in Gökçeyazı Mahallesi'nden geçmekte iken yaşanan yangında otobüs içerisinde yer alan 1'i çocuk 5 yolcu hayatını kaybetti. Yangından son dakika bilgileri geliyor.

Balıkesir'de bugün, 2 Ağustos Cuma öğle saatlerinde meydana gelen olayda, bir şehirler arası yolcu otobüsü alev alev yandı. Otobüsün motor aksamından başladığı düşünülen yangın, kısa sürede büyüyerek bütün otobüsü esir aldı ve yolcular büyük bir panikle dışarı çıkmaya çalıştı.

Balıkesir'de Otobüs Yangını: 5 Kişi hayatını kaybetti

Balıkesir'in Gökçeyazı mahallesinde meydana gelen yangında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Yolcuların, yangının çıkmasıyla dışarıya çıkmaya çalıştığı ancak yangının kısa sürede büyümesiyle buna fırsat bulamadıkları anlaşılıyor. Olay yerinden son dakika bilgiler ve görüntüler gelmeye devam ediyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR