Bağcılar Seçim Sonuçları 23 Haziran İstanbul Bağcılar seçim sonuçları İmamoğlu mu Yıldırım mı önde?

23 Haziran Pazar günü İstanbul'da yenilenen Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi. Bağcılar ilçesi seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bağcılar seçim sonuçlarına göre Bağcılar'da İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı önde?

Bağcılar Seçim Sonuçları 23 Haziran İstanbul Bağcılar seçim sonuçları İmamoğlu mu Yıldırım mı önde?
Yayın Tarihi: 23.06.2019 17:58:00

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi 23 Haziran Pazar günü gerçekleştiriliyor. İstanbul'da milyonlarca seçmen sandık başına gitti ve oyunu kullandı. 23 Haziran İstanbul seçiminde en önem taşıyan ilçelerden biri olan Bağcılar seçim sonuçları merak ediliyor. Oy verme işlemlerinin saat 17.00 itibariyle tamamlanmasının ardından oy sayımı ve seçim sonuçları araştırılıyor.

Vatandaşlar 23 Haziran İstanbul seçim sonuçları anlık son dakika öğrenmek istiyor. 734.369 kişilik nüfusuyla İstanbul'un en kalabalık 3. ilçesi olan Bağcılar'da şu anda kim önde? Ekrem İmamoğlu mu Binali Yıldırım mı Bağcılar'da önde? Bağcılar seçim sonuçları için geri sayıma geçildi. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması bekleniyor.


23 HAZİRAN BAĞCILAR İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA KİM ÖNDE?

23 Haziran Pazar günü İstanbul seçimi yapıldı. Vatandaşlar oylarını kullandı ve şu anda oy sayım işlemleri yapılıyor. Yavaş yavaş sandıklar açılmaya ve sonuçlar açıklanmaya başlıyor. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırdığını açıklamasının ardından ajanslardan haber kanallarına gelen veri akışı vatandaşa aktarılacak.

Anka Haber Ajansı ile Anadolu Ajansı, 23 Haziran İstanbul seçim sonuçlarını vatandaşa aktaracak. 23 Haziran İstanbul seçiminde İstanbul'un büyük ilçelerinin seçim sonuçları önem taşıyor. Bağcılar seçim sonuçları da kazananın belirlenmesinde çok çok önemli! Bağcılar'da Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu önde? Biraz sonra canlı Bağcılar seçim sonuçlarını paylaşacağız, beklemede kalın...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR