BAE Şeyhinin oğlu Uyuşturucu ve Seks Partisinde Öldü

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Muhammed El-Kasimi'nin oğlu Şeyh Halid Bin El-Kasimi, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinde ölü bulundu. BAE Şeyhinin bir oğlu da daha önce aşırı dozda uyuşturucudan ölmüştü. BAE şeyhinin şüpheli ölümü seks ve uyuşturucu partisi nedeniyle mi oldu?

BAE Şeyhinin oğlu Uyuşturucu ve Seks Partisinde Öldü
Yayın Tarihi: 3.07.2019 13:38:00

Bu sabah saatlerinde İngiltere'nin başkenti Londra'da, BAE Şeyhi Halid Bin El-Kasımi, evinde ölü bulundu. Londra'da BAE Şeyhi'nin şüpheli ölümü üzerine iç ve dış basında birçok haber çıktı. Dünyanın konuştuğu ölümle ilgili en somut iddia ise BAE Şeyhinin uyuşturucu ve seks partisinde hayatını kaybettiği yönünde. İngiliz The Sun gazetesinin son dakika haberine göre Kasımi'nin evine ihbar üzerine giden ekipler, Şeyhin evinde uyuşturucu maddeye rastladı. 

BAE Şeyhi Kasımi'nin İngiltere'nin Londra kentinde giyim markası işlettiği biliniyordu. Ünlü bir giyim markasının sahibi olan BAE Şeyhi, Londra'daki evinde ölü bulundu. Londra Polisi'nden şüpheli ölümle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

BAE ŞEYHİNİN DAHA ÖNCEDE BİR OĞLU UYUŞTURUCUDAN ÖLMÜŞTÜ


Bae Şeyhinin bir oğlu da daha önce Londra'da uyuşturucu nedeniyle ölmüştü. Şeyhin 23 oğlundan biri daha Londra'da uyuşturucu nedeniyle öldü iddiaları yer alıyor. Şeyh Halid’in uyuşturucu aldıktan sonra aniden ölmüş olabileceğinden şüpheleniliyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde 3 günlük ulusal yas ilan edildi, bayraklar da yarıya indirildi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR