Ayt sınav soruları kitapçığı ne zaman erişime açılacak? 2019 Ayt soruları ne zaman açıklanacak

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın 2. oturumu 16 Haziran Pazar günü tamamlandı. Milyonlarca öğrenci Alan Yeterlilik Testi'nde ter döktü. Şimdi de Ayt sınav soruları ve kitapçığı ne zaman erişime açılacak? AYT 2019 soruları ne zaman yayınlanacak? Soruları soruluyor.

Ayt sınav soruları kitapçığı ne zaman erişime açılacak? 2019 Ayt soruları ne zaman açıklanacak
Yayın Tarihi: 16.06.2019 12:08:00

2019 YKS sınavında, üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci AYT oturumuna katıldı. İlk oturum TYT sınavı olarak 15 Haziran Cumartesi günü tamamlanan YKS sınavının 2. oturumu AYT'de 16 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde tamamlandı. Milyonlarca öğrenci AYT sınavında ter döktü ve 180 dakikalık sınav süresinin tamamlanmasıyla sınav salonlarını terk etmeye başladı.

Milyonlarca öğrenci ve veliler, AYT sınavının tamamlanmasının ardından AYT sınav soruları kitapçığını ve cevap anahtarını araştırıyor. AYT sınav kitapçığı ne zaman erişime açılacak? ÖSYM, AYT 2019 soru ve cevap anahtarını ne zaman yayınlayacak? Bu soruların cevabı araştırılıyor. 2019 AYT sınavının ardındna  YDT sınavının da gerçekleştirilmesiyle YKS maratonu son bulacak. YKS maratonu tamamlandı tamamlanmasına ancak sınava katılan öğrenciler ve velilerini sınav sonuçları heyecanı sardı.

2019 AYT MATEMATİK SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.


2019 AYT SINAV KİTAPÇIĞI NE ZAMAN ERİŞİME AÇILACAK?

2019 YKS sınav sonuçları ÖSYM tarafından 18 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak. Ancak sınav sonuçları yani puanlar açıklanmadan Sınav kitapçıkları ve cevap anahtarı AİS üzerinden sınava giren adayların erişimine açılacak. 2019 AYT sınav kitapçığının erişime açılacağı tarih henüz bilinmiyor ancak 1-2 hafta içerisinde ÖSYM'nin Aday işlemleri sistemi üzerinden adayların sınavda işaretleme yaptıkları optik formlara ve doğru cevaplara ulaşabilmesi öngörülüyor.

2019 AYT SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI?

2019 AYT sınav soruları da araştırılmaya başlandı. ÖSYM resmi olarak sınav sorularını açıklamasa da YKS 2019 sınav soruları TYT'de dün olduğu gibi bugün de ilk olarak boxerdergisi.com.tr adresinde yer alacak. 2019 AYT sınav soruları birazdan sizlerle paylaşılacak, beklemede kalmanızı ve bu sayfayı sürekli yenilemenizi öneririz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR