Ayt 2019 Ayça ve Büşra sorusu cevabı ne

2019 YKS sınavının 2. oturumu AYT gerçekleştirildi. Sınava giren milyonlarca öğrenci AYT'de ter döktü. AYT 2019 sınav soruları da tek tek yayınlanmaya başladı. AYT 2019 Ayça ve Büşra sorusu cevabı neydi?

Ayt 2019 Ayça ve Büşra sorusu cevabı ne
Yayın Tarihi: 16.06.2019 13:04:00

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 16 Haziran Pazar günü Alan Yeterlilik Testi ile devam etti. YKS sınav maratonun son gününde milyonlarca öğrenci, üniversite hayallerini gerçekleştirmek için AYT sınavına girdi. AYT sınav soruları da hızla araştırılmaya başlandı. Öğrenciler sınavda çözdükleri sorulara ve cevap anahtarına ulaşmak istiyor.

ÖSYM'nin hazırladığı YKS sınavının 2. oturumu olan AYT'de bir soru dikkatleri çekmeyi başardı. AYT'de sorulan Ayçe ve Büşra sorusunun cevabı araştırılıyor. Öğrencilerin birçoğu bu soruda uzun uzun düşündü ve zaman kaybetti. Peki Ayça ve Büşra sorusunun doğru cevabı nedir? 

AYT 2019 Coğrafya Soruları ve Cevap Anahtarı tamamı​

AYT 2019 Tarih Soruları ve Cevap Anahtarı tamamı​

AYT 2019 Matematik Soruları ve Cevap Anahtarı tamamı​


AYT 2019 Din Kültürü Soruları ve cevap anahtarı cevapları tamamı​

AYT 2019 Edebiyat Soruları ve Cevap Anahtarı tamamı​

2019 AYT SINAV SORULARI - AYÇA VE BÜŞRA SORUSU DOĞRU CEVABI

2019 YKS sınav maratonunun 2. oturumunda AYT sınavı gerçekleştirildi. Dün TYT'de olduğu gibi Alan Yeterlilik Testi'nde de milyonlarca öğrenci ter döktü ve sınavda sorulara yanıt aradı. 180 dakika süren AYT sınavında Ayça ve Büşra sorusu dikkatleri çekti.

AYT sınavında birçok öğrencinin üzerinde uzun uzun düşündüğü ve çoğu kişinin boş bıraktığı Ayça ve Büşra sorusunun tam hali ile cevabı biraz sonra bu sayfada sizlere en doğru şekilde aktarılacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR