Aykut Cömert neden öldü, ne kanseri? Hayatını kaybeden Aykut Cömert ünlüleri Yasa boğdu!

6 Haziran Perşembe günü hayatını kaybeden sanatçı Aykut Cömert kimdir? Aykut Cömert'in ölümünün ardından birçok ünlü taziye mesajı yayımladı. Sosyal medya kullanıcıları Aykut Cömert kimdir, neden öldü, ölüm nedeni ne, ne kanseriydi? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Aykut Cömert neden öldü, ne kanseri? Hayatını kaybeden Aykut Cömert ünlüleri Yasa boğdu!
Yayın Tarihi: 7.06.2019 10:25:00

Birçok ünlü, sosyal medyada sanatçı Aykut Cömert'in hayatını kaybetmesinin ardından taziye ve başsağlığı mesajı paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları da Aykut Cömert kimdir? Aykut Cömert neden öldü, ölüm nedeni ne? Aykut Cömert ne kanseriydi? Aykut Cömert ne iş yapıyordu, mesleği ne? Sorularının cevabını araştırıyor.

Sanatçı Aykut Cömert, ünlüler camiasında çok tanınan bir isim. Öyle ki ölümü ünlü camiasını adeta yasa boğdu. İletişim fakültesi mezunu olan Aykut Cömert, birçok sanatsal aktivite ve faaliyet de bulundu. Ayrıca birçok ünlüyle ortak çalışmalar da yaptı. Peki Aykut Cömert neden genç yaşta hayatını kaybetti, hastalığı neydi?

AYKUT CÖMERT KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM NEDENİ?


Sanatla üniversite yıllarından itibaren haşır neşir olan Aykut Cömert, kısa filmler çekmesinin yanında fotoğraf ve videolarla birçok sergide boy gösterdi. Sanatsal faaliyetlerini sürdüren Aykut Cömert, 2011'de Avrupa, Avustralya ve Balkanlar'daki Türkleri konu alan uzun metrajlı belgesel çekimleri de yaptı. 



6. Mardin Film Festivali'ne "Siyah Beyaz Çocuklar" isimli çalışmasıyla katılan Aykut Cömert'in ardından başta Beren Saat olmak üzere birçok ünlü taziye mesajı yayımladı. Beren Saat, instagram hesabından yaptığı paylaşımda Aykut Cömert'i andı. Beren Saat'in dışında daha birçok ünlü de başsağlığı mesajı yayımladı.

Aykut Cömert'in ölüm nedenine gelince, kendisine kanser tanısı konduğu ve uzun yıllardır kanser hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi. Kanser hastalığına yenik düşen Aykut Cömert, hayata 38 yaşında gözlerini yumdu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR