Aykut Cömert kimdir? Sanatçı Aykut Cömert neden öldü?

Ünlüler sanatçı Aykut Cömert'in ölümünün ardından taziye mesajı yayınladı. Peki Aykut Cömert kimdir? Sanatçı Aykut Cömert ne iş yapıyordui neden öldü ölüm nedeni ne? Aykut Cömert'le ilgili tüm detayları sizler için hazırladık...

Aykut Cömert kimdir? Sanatçı Aykut Cömert neden öldü?
Yayın Tarihi: 6.06.2019 19:41:00

Sosyal medyada birçok ünlü isim, sanatçı Aykut Cömert'in ölümünün ardından taziye ve başsağlığı mesajı yayımladı. Bunun ardından Aykut Cömert ismi bir anda sosyal medyanın gündmeine oturdu. Sosyal medyada kullanıcılar Aykut Cömert kimdir, Aykut Cömert ne iş yapıyor, Aykut Cömert neden öldü, ölüm nedeni ne? Sorularını sormaya başladı.

Aykut Cömert kimdir? 38 yaşında hayata gözlerini yuman Sanatçı Aykut Cömert'in iş ve özel hayatı merake ediliyor. Erken yaşta vefat eden Aykut Cömert, sosyal medyanın gündemine oturdu. 

AYKUT CÖMERT KİMDİR, HAYATI...

İletişim fakültesi radyo, TV ve sinema bölümünden mezun olan Aykut Cömert, sanata okul yıllarında ağırlık verdi. Üniversite yıllarında kısa filmler çekmenin yanı sıra fotoğraf ve videolarıyla karma sergilerde boy gösteren Aykut Cömert, bunun yanı sıra birçok sanatsal faaliyette de bulundu.

2011’de Avrupa, Avusturalya, Balkanlar’da yaşayan Türk gençlerini konu alan iki uzun metrajlı belgesel ve 6. Uluslararası Mardin Film Festivali kapsamında “Siyah Beyaz Çocuklar” isimli belgesel çalışmalarında bulunan Aykut Cömert, birçok ünlüyle de yakın arkadaşlık ilişkileri kurdu.


Belçim Bilgin ile birlikte kurguladığı "Sakız" adlı çalışması Archive Tasarım Galerisinde sergilenen Aykut Cömert, 38 yaşında kanser hastalığı nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

AYKUT CÖMERT'İN ÖLÜMÜ ÜNLÜ CAMİASINI YASA BOĞDU

Birçok ünlü Aykut Cömert'in ölümünün ardından taziye ve başsağlığı mesajı gönderdi. Aykut Cömert, 38 yaşında Kanser hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR