Aykut Cömert hastalığı ne? Sanatçı Aykut Cömert neden öldü Ünlülerin taziye mesajları

Ünlü sanatçı Aykut Cömert neden öldü, hastalığı neydi? Aykut Cömert ne kanseriydi neden erken yaşta vefat etti? Aykut Cömert kimdir? Ünlülerin sosyal medyadan başsağlığı mesajı gönderdiği Aykut Cömert'i sizler için araştırdık...

Aykut Cömert hastalığı ne? Sanatçı Aykut Cömert neden öldü Ünlülerin taziye mesajları
Yayın Tarihi: 8.06.2019 16:25:00

Aykut Cömert erken yaşta vefat ederek sevenlerini yasa boğdu. Sosyal medyada birçok ünlü isim Aykut Cömert'in vefatının ardından taziye ve başsağlığı mesajı yayımladı. Ahu Yağtu ve Beren Saat gibi isimlerin twitter üzerinden gönderdiği başsağlığı mesajının ardından sanatçı Aykut Cömert kimdir? Aykut Cömert neden öldü, ne kanseriydi, hastalığı neydi? Soruları sorulmaya başlandı.

Aykut Cömert'e  kanser tanısı konduğu ve uzun yıllardır kanser hastalığıyla mücadele ettiği öğrenildi. Kanser hastalığına yenik düşen Aykut Cömert, hayata 38 yaşında gözlerini yumdu. Çok fazla tanınan bir isim olmasa da birçok ünlüyle ortak çalışmalar yapan ve sanatla uğraşan Aykut Cömert merak edildi.

AYKUT CÖMERT NE KANSERİYDİ, HASTALIĞI NE? YAPTIĞI İŞLER...


Aykut Cömert'in cenazesi bugün toprağa verildi. Cenaze töreninde birçok ünlü isim yer aldı. Belçim Bilgin ile Beren Saat de cenaze törenine katıldı. Cenaze törenine katılanlar arasında Belçim Bilgin, Berfin Erdoğan, Beren Saat Didem Soydan, İlker Kaleli, Metin Hara, Mert Fırat ve eşi İdil Fırat da vardı. 

Aykut Cömert, video ve fotoğraf sanatçılığı yapıyordu. Belgesel ve uzun metrajlı filmler çekiyor, sanat galerinde boy gösteriyordu. 38 yaşında erken bir yaşta kanser hastalığına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR