Ay Yapım bombayı patlattı! Kenan ile Mercan geliyor

Çukur ve Kuzgun dizilerinin yapımcısı Ay Yapım yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Kenan ile Mercan adlı yeni bir dizi için çalıştıklarını duyuran yapım şirketi izleyicileri heyecanlandırdı. Haliyle Kenan ile Mercan ne zaman başlayacak? çok merak edildi. İşte detaylar...

Ay Yapım bombayı patlattı! Kenan ile Mercan geliyor
Yayın Tarihi: 8.08.2019 10:06:00

Yapım şirketlerinin yeni sezon için çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bir süredir sessiz kalan Ay Yapım bombayı patlattı. 2019-2020 sezonu için Kenan ile Mercan adlı yeni bir dizi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Senaryosunu son olarak Gülperi dizisini kaleme alan Sema Ergenekon'un kaleme alacağı Kenan ile Mercan dizisi hakkındaki detaylar çok merak ediliyor.

Henüz yayınlanacağı kanal belli olmayan Kenan ile Mercan dizisi çok büyük ihtimalle, İstanbullu Gelin, Avlu ve Söz dizileri biten Star TV'de ekranlara gelecek. Senaryo çalışmaları da devam ettiği için dizinin konusu ve nerede çekileceği belli değil. Bu detayların hepsi Sema Ergenekon'un sihirli ellerine kalmış durumda.

Öte yandan henüz cast çalışmaları da başlamayan Kenan ile Mercan dizisi yeni sezonda ekranlarda tozu dumana katacak. Diziyle ilgili tüm detayları geldikçe sizlerle paylaşacağız...



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR