Ay Lav Yu Filmi Nerede Çekildi? Ay Lav Yu filmi Oyuncuları ve Konusu

Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak Ay Lav Yu filmi film severleri meraklandırdı. Ay lav yu filmi nerede çekildi? Ay lav yu filminin oyuncuları kimler, filmin konusu ne? Bu sorular yanıt arıyor. Sizler için hazırladık...

Ay Lav Yu Filmi Nerede Çekildi? Ay Lav Yu filmi Oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 9.07.2019 14:30:00

Beyaz perdede büyük ses getirdikten sonra şimdi de televizyonlarda yayınlanan Ay lav yu filmi, bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Film severler, Ay lav yu filminin detaylarını, nerede çekildiğini, konusunu, oyuncu kadrosunu merak ediyor. 

2010 yılında vizyona giren ve sinema severlerin ilgisini kazanan Ay lav yu filmi, halen daha televizyonlarda yayınlanmaya devam ediyor. Ay Lav Yu filminin detaylarını haberimizin devamında sizler için hazırladık.

AY LAV YU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi türündeki Ay Lav Yu filminin çekimleri Hasankeyf ve İzbırak yörelerinde tamamlandı. Film, 2001 yılında yaşanan gerçek bir hikayeden oluşan senaryosuyla büyük övgü topladı. Hasankeyf ve İzbırak yörelerinin doğal güzellikleri, izleyiciyi meraklandırıyor. Filmin çekimleri bu yörelerde kurulan özel setlerde yapıldı.


AY LAV YU FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Steve Guttenberg - Christopher, Mariel Hemingway - Pamela, Katie Gill - Jessica, Josh Folan - Danny, Fadik Sevin Atasoy - Zisan, Sermiyan Midyat - İbrahim, Meray Ülgen - Yusuf, Ayça Damgacı - Fehime, Ayşe Nil Şamlıoğlu - Xate, Erdoğan Tuncel - Ubeyd, Burak Okçuoğlu - Bıra
Cengiz Bozkurt - Seyido, Nazlı Tosunoğlu - Gule. karakterleriyle filmde yer alıyor. Filmde Türk oyuncular kadar yabancı oyuncular da dikkatleri çekiyor.

AY LAV YU FİLMİNİN KONUSU NE?

Devlette kaydı olmayan Tinne köyü, muhtarı Yusuf Ağa önderliğinde tanınmak için birçok girişimde bulunuyor. Devlete mektuplar gönderen, yazışmalar yapan Yusuf Ağa, oğlu İbrahim'in de okuyup büyük adam olup köyünü devlete kabul ettirmesini istemektedir. Fakülteye bırakılan İbrahim' Papaz Hana yetiştirmiştir. İbrahim, büyüdüğünde köye Amerika'lı bir sevgilisiyle döner. Kürt İbrahim ile Amerikan Jessica'nın aşkı Tinne Köyü'nü birbirine katar, eğlence tavan yapar. 

 


.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR