Avusturya'nın Baumgarten Kasabasında Gaz İstasyonunda Patlama: En Az 60 Yaralı

Avusturya merkezli Krone gazetesine göre Avusturya'nın Baumgarten kasabasında meydana gelen patlamada 60 kişi yaralandı.

Avusturya'nın Baumgarten Kasabasında Gaz İstasyonunda Patlama: En Az 60 Yaralı
Yayın Tarihi: 12.12.2017 13:24:00

Avusturya bugün kötü bir haberle sarsıldı. Baumgarten kasabası civarında bulunan bir doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı var. İlk anda 1 kişinin hayatını kaybettiği resmi olarak duyuruldu.

Olayla ilgili bilgi veren görgü tanıkları gökyüzüne yükselen alevlerin oldukça korkutucu olduğunu ifade etti. Patlamanın ardından bölgeye arama kurtarma ekipleri, itfaiye araçları ve ambülanslar sevk edildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer patlamanın henüz neyden kaynaklandığının tam olarak bilinmediğini ancak şuan için yangının kontrol altında olduğunu açıkladılar.

Baumgarten Hakkında




Baumgarten, Viyana nehrinin kıyısında bulunan Penzing bölgesinin batısında, Viyana şehir merkezinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. 

Baumgarten'dam ilk olarak 1195 civarında bahsedildi. 1645 yılında Baumgarten'da veba salgını nedeniyle çok sayıda ölüm yaşandı. 1683'te Viyana'nın ikinci kuşatışı sırasında büyük hasar gördü.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR