Avm'de Çocuğuna Tekme Atan Adam Görüntüleri Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

İzmir'de bir Alışveriş merkezinde küçük yaştaki çocuğunu kucağına alıp gezen baba, daha sonra çocuğuna sinirlendi ve yere indirip tekme attı. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyayı salladı, babaya tepki yağıyor! Çocuğuna tekme atan baba eleştirilerin odağı oldu!

Avm'de Çocuğuna Tekme Atan Adam Görüntüleri Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu
Yayın Tarihi: 1.08.2019 13:16:00

İzmir'de bir alışveriş merkezinde kendi çocuğuna tekme atan acımasız baba, sosyal medyayı salladı! İzmir Balçova'da bulunan bir alışveriş merkezinde görüntülenen olayda, öz babası olduğu iddia edilen kişi tarafından acımasız bir tekmeyle yere düşen çocuk vatandaşları harekete geçirdi. 

Alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına yansıyan olaya göre, bir baba oğluyla AVM'de gezinti yapıyor. Buraya kadar her şey normalken, baba, bir anda sinirlenip çocuğunu kucağından yere indiriyor ve arkasından acımasız bir tekme atarak çocuğu yere düşürüyor. Etraftakilerin şaşkın bakışları altında gerçekleşen olayda baba umarsız davranışını sürdürüyor.

ÇOCUĞUNA ACIMASIZ TEKME ATAN BABAYA ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Henüz yürüyemeyen çocuğu kucağında gezdiren ve ardından tekme atan babaya AVM'deki vatandaşlar tepki gösterdi. İddiaya göre acımasız baba, bu kişilere sert tepki gösterdi ve saldırı girşiminde bulundu. Şuan için olayla ilgili daha net bilgiler bulunmasa da babanın, küçük çocuğuna yaptığı bu acımasız tekme sosyal medyada tepkilere neden oldu. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR