ATV yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Yeni sezonda ATV'de hangi diziler yayınlanacak

İddialı dizileriyle geçtiğimiz sezona damgasını vuran ATV, yeni sezon tanıtımını yayınladı. 2019-2020 sezon tanıtımını "Aynı ritmi paylaşıyoruz!" sloganıyla paylaşan kanal izleyicilerinden tam not aldı. Peki yeni sezonda ATV'de hangi diziler yayınlanacak? İşte detaylar...

ATV yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Yeni sezonda ATV'de hangi diziler yayınlanacak
Yayın Tarihi: 21.08.2019 14:40:00

Ekranların en sevilen kanallarından biri olan ATV yeni sezon tanıtımını yayınladı. "Aynı ritmi paylaşıyoruz!" konseptiyle çekilen tanıtım filminde yeni sezonda devam edecek tüm dizilerin oyuncuları yer alıyordu. Hal böyle olunca yeni sezonda ATV'de hangi diziler yayınlanacak? çok merak edildi. Biz de sizler için bu soruyu detaylarıyla derledik.

Genel bir tanıtım filmi olan videoda dizilerin yayın tarihlerine dair bir ipucu yoktu. Geçen sezon yayınladığı dizilerle çok konuşulan ve reyting pastasından payını büyükçe alan ATV yeni sezona da damgasını vuracak gibi görünüyor.



ATV'de Yeni Sezonda Hangi Diziler Olacak?


Tanıtım videosundan da anladığımız kadarıyla ATV'de yeni sezonda Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Beni Bırakma, Sen Anlat Karadeniz ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri kaldığı yerden ekranlara gelmeye devam edecek.

Öte yandan Diriliş Osman dizisinin de ATV'de yayınlanacağını biliyoruz ama dizi için hazırlıklar devam ettiği için ekipten kimse tanıtım filminde yer almadı.

Eylül ayının 3. haftasında dizilerinin başlaması beklenen kanalın tanıtım filmi ise izleyenlerden tam not aldı.

İşte ATV'nin yeni sezon tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR