ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert Ayşe Altuntaş olayı ile ilgili şoke eden detaylar! Orman'da ilişkiye girdik

ATV'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kızının katılmasıyla aranan Ayşe Altuntaş 18 Temmuz'dan beri kayıp. Programa katılan Ayşe Altuntaş'ın yasak aşkı Mehmet Bey'in ise anlattığı şeyler mide bulandırdı. İşte olayın perde arkası...

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert Ayşe Altuntaş olayı ile ilgili şoke eden detaylar! Orman'da ilişkiye girdik
Yayın Tarihi: 5.09.2019 11:16:00

ATV ekranlarında bu hafta yeni sezonu başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te olaylar dün itibariyle ele alınmaya başladı. İşte bunlardan biri ise 18 Temmuz'dan bu yana ortada olmayan Ayşe Altuntaş oldu. Ancak olayla ilgili detaylar ise mide bulandırdı. Çünkü Ayşe Altuntaş'ın yasak aşk yaşadığı teyzesinin torunu Mehmet Bey'in, "Ayşe'nin kaybolduğu sabah, Ayşe ile ormanlık alanda ilişkiye girdik" demesi başta Müge Anlı olmak üzere herkesi şoke etti. Öte yandan Mehmet Bey'in canlı yayında verdiği çelişkili ifadeler tüm şüpheleri ona yöneltti. Peki Ayşe Altuntaş nerede? Ayşe Altuntaş öldü mü? İşte detaylar...



42 yaşında ve 4 çocuk annesi olan Ayşe Altunbaş, Sultangazi'den 18 temmuz 2019 günü kayboldu. 44 gündür ortada olmayan Ayşe Hanım'ın kızı Fatma annesinin hayatından endişe etmeye başlamış. Çünkü Fatma annesinin teyzesinin torunu Mehmet bey ile görüştüğünü ve 4 yıllık ilişkisi olduğunu söyledi. 



MEHMET BEY'İN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Mehmet Bey'in kendisine annesini önce görmediğini söylediğini sonra da gördüğünü ama benim evimin önünde bıraktığını söyledi. Ardından konuştuğumuzda ise annemi babamın evinin olduğu yere bıraktığını söyledi. Sonrasında da bir daha beni aramayan intihar edeceğim gibi şeyler söyleyerek beni endişelendirdi dedi.


Sonrasında canlı yayına katılan Mehmet Bey, Ayşe hanımı daha önce başka biriyle görüştüğü için darp ettiğini itiraf etti. Ardından Ayşe Hanım'ın kendisinde 11 Bin TL parası olduğunu söyleyen Mehmet Bey herkesi iyice şüphelendirdi.



"ORMANDA BİRLİKTE OLDUK"

Canlı yayına katıldığında 18 Temmuz sabahını yani Ayşe Altuntaş'ın kaybolduğu günü anlatan Mehmet Bey, "Ben bir hafta önce 4-5 gün boyunca sabah 5:30 gibi alıp bir yazlığa bırakıyordum. 6:30-7:00 gibi onu bırakıyordum oradan kendim işe yetişiyordum. O sabah yine aradım bana işe gitmeyeceğim ama gel senle konuşalım canım çok sıkılıyor dedi. Bende aldım onu ormanlık alana gittik. Ormanlık alanda ilişkiye girdik orada oturduk. Saat 7:30 gibi evinin önüne bıraktım onu. Ondan sonra ise haberim yok. Biz 2013'ün 4 ayından beri birlikteyiz bunu da eşi dahil herkesi biliyordu" deyince başta stüdyodakiler olmak üzere herkes şok oldu. 



MÜGE ANLI 5 EYLÜL AYŞE ALTUNTAŞ ÖLDÜ MÜ?

Müge Anlı 5 Eylül perşembe günü yayınlanan yeni bölümde Mehmet Bey, canlı yayın için stüdyoya geldi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR