ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Haziran Salı izle Ali Atabey katili bulundu mu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Haziran Salı canlı izle. Hafta içi her gün saat 10.00 da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu hafta İstanbul Halkalı'da kaybolan ve ölü bulunan Ali Atabey'in katili aranıyor.

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Haziran Salı izle Ali Atabey katili bulundu mu?
Yayın Tarihi: 10.06.2019 17:21:00

ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 10.00'da yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 11 Haziran Salı günü saat 10.00 da ATV'de olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu hafta 7 Haziran Cuma günü İstanbul Halkalı'daki evinden ayrılıp bir daha bulunamayan 11 yaşındaki zihinsel engelli Ali Atabey aranıyordu. Ali Atabey'in cesedine ulaşıldı. Maalesef kötü haber gelen Ali Atabey'in katili araştırılıyor. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 10 Haziran Pazartesi günü Kibar Hanım da tam 20 sene önce bir çocuk yetiştirme yurduna bırakılan çocuklarıyla buluştu! Stüdyoda bulunan ve televizyondan izleyen seyirciler bu anlarda göz yaşlarını tutamadı. Aranan Hilal Altınışık ise bulundu! Kerem Altınışık'tan kaçan Hilal Altınışık şiddet ve eziyet nedeniyle evden kaçtığını açıkladı! 


Müge Anlı Tatlı Sert programında 10 Haziran Pazartesi günü Derya Tural'da araştırıldı. Derya Tural hayatta mı öldü mü öldürüldü mü?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 11 HAZİRAN SALI İZLE ATV CANLI İZLE

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 11 Haziran Salı günü saat 10.00'da başlayacak. Programda 11 yaşındaki engelli Ali Atabey'in katili aranıyor. Ali Atabey'i kim öldürdü? Müge Anlı, katilin peşinde...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR