Atla Gel Şaban filmi ne zaman çekildi? Nerede çekildi ve Tam Oyuncu Kadrosu

Televizyonda hala yayınlanmaya devam eden Atla Gel Şaban, Kemal Sunal filmleri arasında en çok izlenen filmlerden biri olmayı başarıyor. Bu akşam da Tv'de izleyici karşısına çıkacak Atla Gel Şaban filmi nerede, ne zaman çekildi? Atla Gel Şaban filminin tam oyuncu kadrosunda kimler var? Cevabı...

Atla Gel Şaban filmi ne zaman çekildi? Nerede çekildi ve Tam Oyuncu Kadrosu
Yayın Tarihi: 7.08.2019 14:38:00

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın filmleri arasında yer alan ve efsaneleşmiş "Şaban" karakterinin rol aldığı Atla Gel Şaban filmi, bu akşam televizyonda yeniden yayınlanıyor. Film severler, Atla Gel Şaban filmini defalarca kez izlemekten bıkmıyor ve Kemal Sunal filmlerinin ilk izleyişteki tadını almaya devam ediyor. Peki Atla Gel Şaban filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi? Atla Gel Şaban filminin tam oyuncu kadrosu? Kimler rol alıyor? 

ATLA GEL ŞABAN FİLMİNİN KONUSU NE?

Atla Gel Şaban filmi, kısa yoldan para kazanmak isteyen ve uygun ortam bulduğunda şansının da yardımıyla altılı ganyanı sürekli bilen ama bir türlü oynamayan Şaban'ın, at yarışı "baronu" tarafından alıkonulmasını ve kendisi için altılı oynattırmasını konu alıyor. Şaban, bu kişilere yanlış altılı kuponu verip kendisi altılı ganyanı tek başına tutturuyor ve eve döndüğünde, yüzüne bile bakmayan kayınvalidesi ona çok çok iyi davranıyor! Çocuklarına bisiklet alan Şaban, bir anda yeniden evin kahramanı haline geliyor. 


ATLA GEL ŞABAN FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ? OYUNCU KADROSU 

Atla Gel Şaban filminin yönetmen koltuğunda yeşilçam'ın ünlü yönetmeni Natuk Baytan oturuyor. 1984 yılında çekilen Atla Gel Şaban filminin başrollerinde Kemal Sunal ve Nevra Serezli yer alıyor. Öte yandan filmin oyuncu kadrosunda Yaşar Güner, Nizam Ergüden, Metin Çekmez, Reha Yurdakul, Turgut Özatay Ahmet Turgutlu, Mecdet Kökeş ve Renan Fosforoğlu gibi usta oyuncular da yer alıyor.

ATLA GEL ŞABAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Atla Gel Şaban filminin çekimleri, 1984 yılında İstanbul'da yapılmıştır. İstanbul'da Veliefendi Hipodrumu'da çekimlere ev sahipliği yapmıştır. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR