Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle olay yaratıyor! 10 yıl sonra hala aynı heyecanla...

Kanal D'nin 2008-2010 yılları arasında yayınlandığı efsane dizisi Aşkı Memnu her yıl olduğu gibi bu yaz da tekrar bölümleriyle ekranlara geldi. Hafta içi her gün 17:00'de yayınlanan dizinin finaline iki gün heyecanı arttırdı. Yıllar sonra herkesin aynı heyecanla izlediği Aşkı Memnu gündem oldu.

Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle olay yaratıyor! 10 yıl sonra hala aynı heyecanla...
Yayın Tarihi: 19.09.2019 12:03:00

Tekrar bölümleriyle Kanal D ekranlarında yaz başından beri yayınlanan Aşkı Memnu reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Yayınlandıktan sonra hem tekrarları bu kadar yayınlanmış hem de bu kadar çok izlenen Aşkı Memnu final bölümüne iki gün kala Twitter'da gündem oldu. 

Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Hazal Kaya'nın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyordu. Halid Ziya Uşaklıgil'in Aşkı Memnu adlı eserinden uyarlanan dizi gerek kadrosu gerek hikayesiyle izleyenlerin başını döndürüyor.

Her yaz tekrar bölümleriyle ekranlara gelen Aşkı Memnu, 2019 yazında da 17:00 sularında ekranlara geldi. Oldukça iddialı programlarla mücadele eden dizi reyting listelerini alt üst etti ve en kötü ilk 15'te yer aldı.




"AŞKI MEMNU DEVAM ETSİN"

10 yıl sonra bile replikleri ezbere bilinen dizinin bu başarısı takdire şayan olurken, Aşkı Memnu'nun final bölümü yarın yayınlanacak. Aynı heyecanla Ziyagil Köşkü'nde yaşanacak fırtınayı izlemek isteyen izleyiciler ise sosyal medyada diziyi konuşmaya başladı.

Diziyi hala aynı heyecanla izlediklerini söyleyen izleyiciler ise Ay Yapım'a çağrıda bulunarak Aşkı Memnu'nun devam serisini çekmelerini istediler. 

Aşkı Memnu 20. tekrar finaliyle 19 Eylül perşembe günü 17:00'da Kanal D ekranlarında olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR