Aşk ağlatır tuttu mu? Reytingleri nasıl

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır ilk bölümüyle 8 Eylül Pazar akşamı yayınlandı. Peki Aşk Ağlatır dizisi seyirci tarafından beğenildi mi, tuttu mu? Dizi severler, Aşk Ağlatır dizisini beğendi mi? Aşk Ağlatır dizisi reytingleri nasıl, dizi devam edecek mi? Aşk Ağlatır tuttu mu?

Aşk ağlatır tuttu mu? Reytingleri nasıl
Yayın Tarihi: 8.09.2019 21:54:00

Show Tv ekranlarında yeni başlayan ve 8 Eylül Pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Aşk Ağlatır dizisi tuttu mu? Show Tv'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın reytingleri merak ediliyor. Aşk Ağlatır dizisinin izleyicileri, ilk bölüme ne tepki verdi? Aşk Ağlatır dizisi beğenildi mi yoksa izleyici yeni diziyi beğenmedi mi?

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte kanallarda birçok yeni dizi yayınlanmaya başlıyor! Bu dizilerden biri de Aşk Ağlatır oldu. Show Tv ekranlarının yeni dizisi AŞk Ağlatır, 8 Eylül Pazar akşamı izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Aşk Ağlatır dizisi iddialı oyuncu kadrosu ve heyecan dolu senaryosuyla ilk bölümde geçer not aldı. 


Aşk Ağlatır Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl?

Show Tv'de ilk bölümüyle bu akşam yayınlanan Aşk Ağlatır dizisi beğenildi. Özellikle başrol partnerleri Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ın uyumu izleyiciye geçti. Show Tv'den Kanal D'nin Afilli Aşk dizisine rakip çıktı yorumları bile yapıldı.

Aşk Ağlatır dizisi ilk bölüm itibariyle 'Tuttu' desek de ilerleyen bölümler itibariyle neler olacağı meçhul. Aşk Ağlatır dizisi 1. bölüm reytingleri ise henüz belli olmadı. Dizi bu akşam ilk bölümüyle yayınlandığı için Aşk Ağlatır ilk bölüm reytingleri 9 Eylül Pazartesi sabah saat 10.00'da açıklanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR