Aşk Ağlatır dizisi beğenildi mi? Aşk Ağlatır reytingleri nasıl? İşte dizinin ilk bölümüne gelen yorumlar

Show TV'nin iddialı yeni dizisi Aşk Ağlatır dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni sezonun yeni dizilerinden olan Aşk Ağlatır oldukça iyi tepkiler aldı. Hal böyle olunca Aşk Ağlatır beğenildi mi? Reytingleri nasıl? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Aşk Ağlatır dizisi beğenildi mi? Aşk Ağlatır reytingleri nasıl? İşte dizinin ilk bölümüne gelen yorumlar
Yayın Tarihi: 9.09.2019 09:22:00

Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi için ekran karşısına geçen izleyiciler sosyal medyadan da yorum yaptılar. İzleyiciler özellikle Aşk Ağlatır reytingleri nasıl? Aşk Ağlatır dizisi beğenildi mi? gibi detayları çok merak ettiler. Biz de sizler için hem bu soruları hem de dizinin ilk bölümüne gelen yorumları araştırdık bulduk.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturduğu ve senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Aşk Ağlatır, Love That Makes You Cry adlı diziden uyarlanıyor.

Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizi pazar akşamında Fox TV'de Savaşçı ve son olarak TRT1 ekranlarında Elimi Bırakma ile reyting yarışına girecek. Ancak daha ilk bölümden oldukça iyi bir intiba bırakan Aşk Ağlatır, sezonun sevilen işlerinden biri olabilecek gibi görünüyor. 



AŞK AĞLATIR BEĞENİLDİ Mİ? AŞK AĞLATIR DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNE GELEN YORUMLAR

Genç oyuncularıyla dikkat çeken dizinin başrol oyuncusu Deniz Can Aktaş geçtiğimiz sezonlarda Avlu'nun psikopat çocuğu Alp'e hayat veriyordu. Ancak Aktaş'ın yeni dizisindeki performası büyük takdir topladı. Alp'i herkese unutturan Deniz Can Aktaş bundan sonra Yusuf ile gönüllere taht kuracak gibi görünüyor.

Öte yandan genç oyuncunun partneri Hafsanur Sancaktutan da Gülperi dizisinde Filiz karakterine hayat veriyordu ama ön planda değildi. İlk başrol deneyimi olsa da Sancaktutan hem duru güzelliği hem de doğal oyunculuğuyla çok beğenildi.




Hikayeyi şimdiden izleyiciler bir hayli merak etti. Diziye sosyal medya üzerinden yaptıkları da yorumlara da bakarsak Aşk Ağlatır şimdiden tuttu. 

Pek çok izleyici Aşk Ağlatır dizisi öylesine kanal gezerken gördüklerini ancak çok beğendiklerini söylerken, herkes dizinin başrol seçimlerini çok beğendi. Dizinin ilk tanıtımlarındaki şiddet sahnelerinin kesilmesinden de bir hayli memnun olan izleyiciler hikayeyi çok beğendiklerini söyledi.

Pazar akşamında şu için fena bir reyting elde etmeyen Aşk Ağlatır, önümüzdeki bölümlerde nasıl bir ivme yakalayacak hep birlikte izleyip göreceğiz...



Aşk Ağlatır 1. bölümde neler oldu?

Ada annesini küçük yaşta kaybetmiş ve babasını hiç tanımamış 19 yaşında bir kızdır. Yusuf, bir gece yarısı işten yorgun argın eve döndüğünde Fırat’ın yolda bulduğu çantanın içinde Ada’ya yazılmış bir mektup bulur. Genç adam mektubu okuduğunda onu mutlaka sahibine ulaştırması gerektiğini anlar ve hiç vakit kaybetmeden yola çıkar…

Yusuf’un çıktığı bu yolculuk onun ve Ada’nın hayatını sonsuza kadar değiştirecektir…

Ancak Ada’nın hayallerinin peşinden gitmesi o kadar da kolay olmaz; dayısı İsmail ve müstakbel nişanlısı Mustafa, Ada’yı durdurmak için her şeyi yapmayı göz almıştır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR