Aşk 101 dizisinden ilk detaylar geldi! Aşk 101 yayın tarihi belli oldu mu

Son dönemde Türkiye'deki işlerinin sayısını arttıran dijital dizi platformu Netflix, Ay Yapım ile ortak hazırladığı Aşk 101 dizisinin hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. İddialı kadrosu ve gençlik dizisi temasıyla dikkat çeken Aşk 101 ne zaman yayınlanacak çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Aşk 101 dizisinden ilk detaylar geldi! Aşk 101 yayın tarihi belli oldu mu
Yayın Tarihi: 8.08.2019 13:10:00

Netflix'in yeni Türk dizisi Aşk 101 hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. Temmuz ortasında sete çıkan yeni dizinin çekimleri hala devam ediyor. Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği Aşk 101dizisi Netflix'in Türkiye ortaklığında hazırladığı üçüncü dizi olma özelliğini taşıyor. 

Öncekilerin aksine fantastik bir türde değil de gençlik dizisi tadında olan Aşk 101'in senaryosunu usta kalem Meriç Acemi kaleme alıyor. 



Kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı gençlik dizisi 1998 yılından günümüze kadar gelen bir süreci ele alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu dizide 17 yaşında olan bir grup asi gencin hikayesi anlatılıyor. En sevdikleri öğretmenlerini okullarında tutabilmek için mücadele veren gençlerin aşkla tanışacağı dizide, öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmek üzere işe koyulan gençler bir sürü macera yaşayacak. 




Aşk 101 ne zaman başlayacak?

Gerek konusu gerek kadrosuyla çok dikkat çeken Aşk 101 dizisinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Aldığımız duyumlara göre çekimleri kısa bir süre sonra tamamlanacak olan dizi 2019 yılında Netflix kataloğunda yer alamayacak.

Yani Aşk 101 dizisi 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla, 2020 yılında Netflix'te meraklılarıyla buluşacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR