Arka Sokaklar'da karabulutlar dağılmıyor! Aylin'le Hakan'ın o haline yürek dayanmadı

Kanal D'nin yılların eskitemediği dizisi Arka Sokaklar dün akşam 503. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak Arka Sokaklar 503. bölümde Aylin için gözyaşları sel oldu. Çünkü Aylin ve Hakan bebeğini kaybetti. İşte detaylar...

Arka Sokaklar'da karabulutlar dağılmıyor! Aylin'le Hakan'ın o haline yürek dayanmadı
Yayın Tarihi: 2.02.2019 11:59:00

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Özlem Çınar'ın paylaştığı Arka Sokaklar dün akşam 503. bölümüyle ekranlara geldi.

Ancak Arka Sokaklar 503. bölümde, Aylin bebeğini kaybetti. 

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Arka Sokaklar 503. bölümde, Özlem Çınar’ın canlandırdığı Aylin belki de hayatının en üzücü şeyini yaşadı. Arka Sokaklar 503. bölümde arabanın çarptığı Aylin, bebeğini kaybetti.

İşte Aylin'in bebeğini kaybettiğini öğrendiği o an:




Peki Arka Sokaklar 503. bölümde ne oldu? Aylin bebeğini nasıl kaybetti?

Ekip, Suriyeli kadınları para karşılığında satan bir adamın peşine düşer. Çünkü, evlendirilen bir kadın öldürülmüştür ve ekip kadını satan kişiden şüphelenir. Takibe aldıkları adam yakayı ele verir. Yakalanmamak için ekipten kaçan adam Aylin için sonu kötü biten bir olaya neden olur.

Aylin, arabayla kaçmaya çalışan bu adamı durdurmak ister; fakat, adam durmak yerine arabayı Aylin’in üzerine sürer. Ona çarpar. Adam yakalanır; Aylin, hemen hastaneye kaldırılır. İç kanama geçiren Aylin kurtulur; fakat, tüm çabalara rağmen karnındaki bebeği ölür. Aylin ve Hakan bu haber karşısında yıkılırlar…




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR