Arka Sokaklar dizisine üç yeni oyuncu dahil oldu! Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak

Kanal D'nin 13 sezondur ekranlara gelen polisiye dizisi 14. sezonuna başlamak için gün sayıyor. Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam eden fenomen diziye üç yeni oyuncu daha katıldı. Peki Arka Sokaklar yeni oyuncular kimler? 14. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Arka Sokaklar dizisine üç yeni oyuncu dahil oldu! Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak
Yayın Tarihi: 28.08.2019 14:02:00

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği ve yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonun oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenen diziden İpek Yaylacıoğlu ve Furkan Göksel ayrılmıştı. Öte yandan bugün ortaya çıkan haberlere göre Arka Sokalar'a 3 yeni oyuncu daha katıldı. Hal böyle olunca Arka Sokaklar yeni oyuncular kimler? 14. sezon ne zaman başlayacak? çok merak ediliyor. Detaylar haberimizin devamında...



Arka Sokaklar'ın yeni sezonuna Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü ve Gamze Topuz katıldı. Yakışıklı oyuncu ​Yiğitcan Ergin'in henüz karakteri açıklanmazken, Ela Yörüklü komiser yardımcısı, Ezgi Vural'a ve son olarak Gamze Topuz ise Savcı Ceyda rolüyle izleyici karşısına çıkacak.


Öte yandan Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımında Mesut ve Rıza Baba'nın görünmemesi de kafaları karıştırırken dizinin Aylin'i Özlem Çınar'ın da yeni sezonda olup olmayacağı hala açıklığa kavuşmuş değil. 

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

14. sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden Arka Sokaklar dizisi yepyeni oyuncuları birbirinden aksiyonlu hikayeleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR