Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar Yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 14. sezonuyla da ekranlarda olacak. Peki Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak? 14 yıllık serüvenin ardından Arka Sokaklar 14. sezon fragmanı da yayınlandı! Yeni sezon tarihiyle ilgili detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 14. sezon ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar Yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Yayın Tarihi: 24.08.2019 11:23:00

Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi, 14. sezonuyla yine Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak! Dizi severler, Arka Sokaklar 14. sezon tarihini araştırmaya başladı. Arka Sokaklar'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezonunda hangi oyuncular olacak, yeni kimler geldi? Kimler gitti? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

Kanal D'nin efsaneleşmiş dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon fragmanı da yayınlandı! Dizi severler Arka Sokaklar'ın 14. sezonunu merakla bekliyor! Arka Sokaklar'ın 14. sezonu, önceki sezonları gibi heyecan dolu bölümleriyle geliyor! 

ARKA SOKAKLAR 14. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI! 



Arka Sokaklar'ın 14. sezon fragmanında; Ekip, genç ve çocuklardan oluşan bir çeteyle karşı karşıyadır. İhbar üzerine olay yerine giden ekip çocukları sprey boyalarla duvara bir şey çizerken görür. Çetenin başındaki isim ve diğer çocuklar ekibi görünce kaçışır. Ekip, çocukların kaçmasının ardından dönüp duvara bakar ve duvarda Arka Sokaklar 14. sezon yazar! 


ARKA SOKAKLAR 14. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Arka Sokaklar dizisinin 14. sezonu için tarih henüz verilmedi ancak efsane dizinin Eylül ayının 2. veya 3. hafasında 14. sezon 1. bölümüyle Kanal D ekranlarında başlaması bekleniyor! Arka Sokaklar izleyicisi, merakla yeni sezonu bekliyor.

ŞEVKET ÇORUH ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILDI MI?

Arka Sokaklar'ın ilk sezonundan bu yana kadroda olan ve "Mesut Komiser" rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh, yeni sezon çekimlerinde Arka Sokaklar ekibinde yer almıyor. Geçtiğimiz sezon final bölümünde "bıçaklanan" Mesut Komiser ölecek mi? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar yapımcısı henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Ancak Şevket Çoruh'un 14. sezonda Arka Sokaklar'dan ayrılması bekleniyor. Şevket Çoruh, 14. sezon tanıtım fragmanında da yer almıyor. "Mesut Komiser" senaryo gereği "ölecek."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR