Annemin Yarası filmi nerede çekildi? Annemin Yarası Filmi Konusu ve Oyuncuları

Annemin Yarası filmi bu akşam 21.00'da TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Annemin Yarası filmi nerede çekildi, filmin konusu ne? Annemin Yarası filmi oyuncuları kimler? Film severler bu soruların yanıtını araştırıyor. Sizler için hazırladık...

Annemin Yarası filmi nerede çekildi? Annemin Yarası Filmi Konusu ve Oyuncuları
Yayın Tarihi: 3.07.2019 13:18:00

11 Mart 2016 tarihinde beyaz perdede vizyona giren, oldukça ses getiren Annemin Yarası filmi, 3 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Film severler Annemin Yarası filmi nerede çekildi? Annemin Yarası filminin konusu ne? Annemin Yarası filminin oyuncuları kimler? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Annemin Yarası filminin yönetmenliğini Ozan Açıktan üstleniyor. Trajik bir hikayenin anlatıldığı Annemin Yarası filmi, sinemada dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Televizyonda izleyiciler, Annemin Yarası filminin iç burkan senaryosuyla daha da meraklandı.

ANNEMİN YARASI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Annemin Yarası filminin çekimleri, filmin konusuyla da bağlantılı olarak Türkiye, Makedonya, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Sırbistan'ın değişik bölgelerinde yapıldı. Filmi izlediğinizde bu ülkelerden değişik yörelerin izlerini görebiliyorsunuz.


ANNEMİN YARASI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Annemin Yarası filminin başrollerinde ünlü oyuncular Bora Akkaş, Meryem Uzerli, Ozan Güven, Belçim Bilgin ve Okan Yalabık yer alıyor. Annemin Yarası filminin deneyimli oyuncu kadrosu, iç burkan hikayesi ve gerçekten alıntı konusuyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor. 

ANNEMİN YARASI FİLMİNİN KONUSU 

Sırpların, Bosna halkına yaptığı zulümlerin yaşandığı Yugoslavya iç savaşında geçen olaylar sonucu Salih, anne babasını aramaya çıkar. Salih, anne babasını aramaya çıkarken yetiştirme yurdundan ayrılır ve bir çiftliğe Borislav'ın yanında işe girer. Borislav'ın karısı Marija, Salih'e evlerini, çiftliklerini açmışlardır. Ancak Salih'in anne-babasını ararken ulaştığı bilgiler, Salih ve çevresindekiler için zor günleri beraberinde getirir.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR