Ankara Bayram Namazı Saat Kaçta kılınacak? Ankara Namaz vakti

Ankara bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle Ankaralılar Ramazan bayramı namazı saatini merak ediyor ve araştırıyorlar. Ankara bayram namazı ve vakit namazları saatlerini sizler için araştırdık...

Ankara Bayram Namazı Saat Kaçta kılınacak? Ankara Namaz vakti
Yayın Tarihi: 2.06.2019 22:39:00

11 Ayın sultanı Ramazan Ayı'nın sona ermesiyle Ramazan Bayramı, tüm Türkiye'de sevinç ve coşkuyla kutlanacak. Ramazan Bayramı'nın olmazsa olmazı Ramazan Bayramı namazı da tüm Müslüman aleminin yoğun katılımı ile camilerde eda edilecek. Ankaralılar Ankara bayram namazı saat kaçta? Sorusunun cevabını araştırıyor.

Ramazan Bayramı namazı imsakiyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından resmen açıklandı. Diyanet, 2019 Ramazan bayramı namaz vakitlerini açıkladı. Ankara Ramazan bayramı namaz saati de büyük önem taşıyor. Ankaralılar sabah saatlerinde kılınacak bayram namazı öncesi yollarda trafik sıkıntısı yaşamamak ve namaza geç kalmamak için Ankara bayram namazı saatini önceden öğrenmek istiyor.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK?

2019 Ramazan bayramı namazı saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan imsakiyede yerini aldı. Ankara bayram namazı saat 06.01'de kılınacak. Ankaralılar sabah saat 06.01'de İstanbul'dan 2 dakika önce Bayram namazını kılmaya başlayacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR