Alp Kırşan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan neden yok

Alp Kırşan Survivor 2019 neden yok? Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı arası bozuldu mu. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan başladı. Ancak akıllarda Alp Kırşan nerede sorusu var.

Alp Kırşan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan neden yok
Yayın Tarihi: 2.02.2019 21:14:00

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan başladı. Acun Ilıcalı sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019 yeni sunucusu belli oldu. Alp Kırşan yerine bu sene Survivor'da Murat Ceylan var. Peki Alp Kırşan neden yok? Arası neden açıldı. Şeyma Subaşı nedeniyle mi araları açıldı merak ediliyor. İşte Alp Kırşan gerçeği.

Survivor Alp Kırşan neden yok?

Yazılanların aksine Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı arasında bir problem yok. Sosyal medya ve iddialar gerçeği yansıtmıyor. Bu sezon Acun Ilıcalı ve alp Kırşan kararı nedeniyle Survivor 2019 Alp Kırşan yok. Özellikle Alp'in 2 çocuğu olduğu için Survivor'a artık sunmak istemedi. Alp Kırşan ve Şeyma Subaşı arası iyi diye ayrıldığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor, ancak Alp Kırşan bu sezon Survivor'da yer almayacak.


Acun dostlarından vaz mı geçiyor?

Acun Ilıcalı, önce yakın dostu Athena Gökhan O Ses Türkiye'de yer almamıştı. Hemen ardından son gelişme Alp Kırşan'ın da programda yer almaması akıllara Acun ve dostları arasında problemler mi var sorusu yanıt buldu. Ancak net olarak sizlere söyleyelim ki böyle bir problem yok. Bu tamamen Alp Kırşan'la ilgili bir durum. Aynı durum Gökhan içinde geçerliydi.

Ancak Acun Ilıcalı, Gökhan için hiç bir zaman geriye dönüp Gökhan vardı gibi yorumlarda bulunmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR