Almanya Başbakanı Angela Merkel ikinci kez titreme nöbeti geçirdi. Angela Merkel titreme videosu

Almanya Başbakanı şansölye Angela Merkel, titreme nöbeti geçirdi! Daha önce Ukrayna Cumhurbaşkanının yanında titreme nöbeti geçiren Angela Merkel 27 Haziran günü de basın mensupları önünde titreme krizi geçirdi. Merkel titreme videosu görüntüleri olay oldu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel ikinci kez titreme nöbeti geçirdi. Angela Merkel titreme videosu
Yayın Tarihi: 27.06.2019 14:52:00

Angela Merkel, Alman Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeir ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yeniden titreme krizine tutuldu. Titreme nöbeti geçiren Angela Merkel yine korkuttu! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeir'in açıklama yaptığı sırada basın mensupları önünde Angela Merkel titreme nöbeti geçirdi.

Olayın ardından açıklama yapan Merkel'in sözcüsü, Almanya Başbakanı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve Japonya'da düzenlenecek olan G20 Zirvesi'ne katılacağını söyledi. Angela Merkel, son günlerde sık sık titreme nöbetleri geçiriyor.


MERKEL'İN TİTREME GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU! 

Almanya Başbakanı Merkel'in kısa süre önce de basın mensupları karşısında geçirdiği titreme nöbetine bir yenisi bugün eklendi. 27 Haziran Perşembe günü gerçekleşen olayda Merkel'in titrediği gözleniyor.

 

 

 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR