Aleyna Tilki sevgilisi Liam Vandiar kimdir? Afrikalı model Aleyna aşkı

Aleyna Tilki yeni aşkı ortaya çıktı. Aleyna Tilki Liam Vandiar aşk yaşıyor. Genç popçu Aleyna Tilki'nin paylaşımına Afrikalı model Liam Vandiar kalp emolojisi koydu ve aşk ortaya çıktı.

Aleyna Tilki sevgilisi Liam Vandiar kimdir? Afrikalı model Aleyna aşkı
Yayın Tarihi: 6.02.2019 11:09:00

Aleyna Tilki'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Aleyna Tilki Afrikalı model Liam Vandiar aşk yaşıyor. Yaptığı şarkılarla büyüleyen Aleyna Tilki, Afrikalı model Liam Vandiar aşkı gerçek oldu. Daha önce Beckham'ların küçüğüyle takipleşen ancak aşka dönüşmeyen arkadaşlık ateş emolojisiyle aşkları ortaya çıktı. Aleyne Tilki Liam Vandiar aşkının görüntüleri henüz yok.

Aleyna Tilki aşkı Liam Vandiar kimdir?

Aleyna Tilki ilk aşkı ortaya çıkıyor. Güney Afrikalı model Liam Vandiar'ın radarına giren Aleyna Tilki, kalp emojisine ateş emojisiyle yorum yaparak aşkı belgelendi. Liam Vandiar sosyal medyada takipleşmeye başlayan ikili arasında yeni bir aşk olduğu ortaya çıktı. 


Aleyna Tilki Emrah Karaduman aşkı bitti mi

Daha önce Emrah Karaduman'la aşk yaşadığı iddia edilse de Aleyna artık büyüdü ve Emrah'ın onu ağlatmalarını unuttu. Emrah Karaduman'la son görüştüğünde video çekerek ağladığı anları paylaşan Aleyna Tilki, Emrah'la arasında hiç bir aşk kalmadı. Aleyna Tilki artık yeni bir aşka yelken açtı ve Emrah'ı tamamen hayatından çıkarttı.

Yurt dışında oldukça dünya yıldızlarıyla beraber çalışan yerde yeni şarkılar yapmak isteyen Tilki, çok yakında Rap ve yabancı şarkıyla dünyayı sallamaya başlayacak gibi görünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR