Akbank'tan çılgın promosyon! Ağustos ayı sonuna kadar başvuran 4A 4B 4C emeklisine 10.000 TL ödeme

Akbank ağustos ayı promosyon ücretleri güncellendi. Emekliye çılgın kampanya başladı. 4A 4B 4c emeklisi başvuru yaparak 10.000 TL promosyon alacak.

Akbank'tan çılgın promosyon! Ağustos ayı sonuna kadar başvuran 4A 4B 4C emeklisine 10.000 TL ödeme
Yayın Tarihi: 23.08.2023 10:45:00

Akbank güncel emekli promosyon ücretleri milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz ayı maaş zammı ile mutlu olmayan emekliler bankalardan gelecek açıklamalara kilitlendi. Güncelleme yapan ilk bankalardan biri de Akbank oldu. Akbank'ın ağustos ayı güncel promosyon miktarı büyük servisiydi. Peki emekliye Akbank promosyonu ne kadar oldu? Akbank ne kadar emekli promosyonu ödüyor? Ağustos ayı Akbank güncel emekli promosyon ücretleri ve detaylar haberimizde…

Milyonlarca emekli vatandaş bankaların ödediği promosyon ücretlerini yakından takip ediyor. Özellikle %25'lik maaş zammı sonrası büyük bir yıkım yaşayan emekliler yönünü bankalara çevirmiş durumda. Bankalardan da emekliye özel yeni promosyon güncellemeleri geliyor. Son dönemlerde emekliye yönelik kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Akbank bu konuda öncülüğü çeken bankalardan Biri haline dönüştü. Akbank ağustos ayı güncel emekli promosyon ücretleri belli oldu. Peki Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor? Akbank emekli promosyon şartları neler? İşte merakla beklenen Akbank güncel emekli promosyon rakamları…

AKBANK AĞUSTOS AYI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU ÜCRETLERİ


Akbank emeklilere maaş aralığına göre promosyon fırsatı sunuyor. Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zam sonrası Akbank'ın promosyon rakamları da arttı. 2023 Akbank ağustos ayı güncel emekli promosyon ücretleri şöyle:
0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL

AKBANK PROMOSYONUNA BAŞVURU İÇİN SON 7 GÜN

Akbank'tan Emekli promosyonu almak isteyenler için başvurular devam ediyor. Türkiye'nin köklü özel Bankası'ndan yapılan açıklamada promosyon kampanyasının 30 Ağustos 2023 tarihinde sona ereceği bildirildi. Yani Akbank'tan emekli promosyonu almak isteyenlerin en geç 30 Ağustos Mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru için ise tek bir şart aranıyor. Emekli maaşınızı 3 yıllığına Akbank'a taşımak ve buradan almayı taahhütlü etmek. Başka şart olmadan Akbank'tan hemen emekli promosyonu alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR